Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Το Homeland επιστρέφει και είναι γεμάτο ανατροπές και συνωμοσίες

Η Claire Danes και o Mandy Patinkin επιστρέφουν για μια ολοκαίνουργια διαδρομή που καταγράφει τις επιπτώσεις από την απόπειρα δολοφονίας της προέδρου Keane (Elizabeth Marvel), με την οποία τερματίστηκε η 6η σεζόν.
Η πρόεδρος πρόδωσε την εμπιστοσύνη της Carrie Mathison, συλλαμβάνοντας 200 μέλη της CIA, συμπεριλαμβανομένου του Saul Berenson.

Αυτή η νέα σεζόν - η προτελευταία της σειράς του Showtime – βρίσκει την Carrie να εγκαταλείπει τη δουλειά της στο Λευκό Οίκο και να επιστρέφει πίσω στην πατρίδα της στην Washington, για να εξασφαλίσει την απελευθέρωση των 200 πρακτόρων.


Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύπλοκα, καθώς ο Saul με έναν ύπουλο τρόπο, από κρατούμενος αναλαμβάνει Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας της Keane, ενώ ο Brett O`Keefe – η ακραία προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκτη σεζόν, φαίνεται να προκαλεί περαιτέρω προβλήματα στην πρόεδρο.

Η περασμένη σεζόν σημαδεύτηκε από το θάνατο του δημοφιλούς χαρακτήρα Peter Quinn τον οποίο υποδύθηκε ο Rupert Friend από τη δεύτερη σεζόν.

Το Homeland επιστρέφει στην αμερικανική τηλεόραση στις 11 Φεβρουαρίου 2018.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: