Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 1-1

Ο Απόλλων Σμύρνης έφυγε με θετικό αποτέλεσμα από το Περιστέρι, στην επιστροφή του μετά από τρία χρόνια στη Super League.
Η «ελαφρά ταξιαρχία», στο ματς, με το οποίο έπεσε η αυλαία της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, απέσπασε ισοπαλία 1-1 τη Δευτέρα στην έδρα του Ατρόμητου, χάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ελμπάζ στο 87΄, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.

Οι Περιστεριώτες είχαν ανοίξει το σκορ στο 47' με τον Κιβρακίδη, ο οποίος είχε δοκάρι στο 34ο λεπτό.

Ο Ατρόμητος μπήκε... σεληνιασμένος μέσα στο παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε πετύχει πολλά γκολ αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια.

Στο 6’ η κεφαλιά του Νταουντα πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 34’ οι Περιστεριωτες έχασαν μοναδική διπλή ευκαιρία.

Αρχικά το σουτ του Κιβρακίδη σταμάτησε στο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης ο Ντάουντα δεν μπόρεσε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, όμως, ευστόχησαν στην πρώτη τους ευκαιρία. Η άμυνα του Απόλλωνα δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα και ο Κιβρακίδης στο 47' με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Όσο περνούσε η ώρα, όμως, ο Ατρόμητος έμενε από δυνάμεις, με αποτέλεσμα στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Απόλλωνας να είναι η μοναδική ομάδα που δημιουργούσε φάσεις στο γήπεδο.

Μάλιστα το συγκρότημα του Μάντζιου κατάφερε να ισοφαρίσει στο 87’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ελμπάζ, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έγραψε το τελικό 1-1.

Kίτρινες: Μανούσος, Ούμπιδες, Γιαννούλης, Βασιλακάκης – Σιατραβάνης, Ντάσιος

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηϊσαΐας, Καρσαλίδης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Ούμπιδες (66’ Κυριακίδης ), Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Μανούσος (81’ Νάτσος ).

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Τσόβιτς, Ντάσιος, Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Κούρος, Κοντοές, Κονέ, Σιατραβάνης (67’ Μάατσεν ), Μάατσι (55’ Αλμπάνης ), Ανιέτε, Καστιγιέχος.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: