Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Το Makedonia Palace υποστήριξε οικονομικά το 12ο Συνέδριο Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος

Με το χρηματικό ποσό των 6.000€ ενίσχυσε το Makedonia Palace, το 12ο Συνέδριο της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος, προκειμένου να καλυφθούν βασικές ανάγκες της εκδήλωσης και να φιλοξενήσει στο πρόγραμμά του κορυφαία στελέχη της αθλητιατρικής επιστήμης τόσο από τη διεθνή όσο και από την ελληνική κοινότητα.
Το Makedonia Palace στήριξε έμπρακτα το Συνέδριο αναγνωρίζοντας την αξία της Αθλητιατρικής Επιστήμης σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και την αναγκαιότητα υποστήριξης τέτοιου είδους συνεδρίων, τα οποία προάγουν τη διάδοση των σύγχρονων δεδομένων του αθλητισμού και της ιατρικής.

 Η Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδος είναι ένα Επιστημονικό Σωματείο με σκοπό την προαγωγή της αθλητιατρικής επιστήμης ενώ το συνέδριο της εταιρείας αποτελεί κορυφαία επιστημονική εκδήλωση του κλάδου και πραγματοποιείται συνεχώς τα τελευταία 27 έτη, αποτελώντας έναν ετήσιο θεσμό για την επιστήμη και τους συμμετέχοντες.

 Το Makedonia Palace επενδύει ενεργά μέσα από την υποστήριξη του σε θέματα που αφορούν στην υγεία και στον αθλητισμό, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα της προόδου και της εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς.




Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: