Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Jennifer Lopez: κάθε χρόνο και πιο σέξι

Είναι κατά πάσα βεβαιότητα η πιο σέξι Λατίνα που γνωρίζουμε, και η γυναίκα που χρόνο με τον χρόνο μας αρέσει όλο και περισσότερο. Τώρα, στα 48 της, είναι πιο «καυτή» από ποτέ
Το 1999, μια υπέροχη Λατίνα τραγουδίστρια, με αξιοπρόσεκτο κορμί και γραμμές, θα έφερε το box office στα όρια του peak του με το ‘‘If You Had My Love’’. Ο περισσότερος κόσμος το τοποθέτησε κάπου ανάμεσα στα rhythm and blues και στο bubblegum pop, αλλά ακόμη και τότε, εάν συγκρίνεις την παρουσία της JLO με τις εξίσου διάσημες Christina Aguilera και Britney Spears, ήταν έτη φωτός μπροστά. Και δεν μιλάμε για τη μουσική.


Το παρουσιαστικό της Lopez ήταν άκρως γυναικείο και δεν θύμιζε με τίποτα κάποιο κοριτσάκι που ανακάλυψε το μικρόφωνο. Δεν μπήκε σε εξαντλητικές δίαιτες να χάσει κιλά, για τον απλούστατο λόγο ότι από πολύ μικρή ηλικία έκανε μπαλέτο και breakdance, για να δημιουργήσει το σώμα που βλέπουμε μέχρι και σήμερα. Και το αστέρι της JLO ξεκίνησε να λάμπει…


Από τα τέλη των 90’s μέχρι και τα μέσα των mid-zeroes, η μουσική σκηνή ανήκε ολοκληρωτικά σε ερμηνεύτριες σαν τη Lopez. Ο κόσμος ξέφυγε από το τυποποιημένο hip-hop και έδειχνε να κάνει τη στροφή του προς το latin σε συνδυασμό με το RnB. Περιττό να πούμε πως η JLO ήταν μια από τις δυναμικότερες παρουσίες στο χώρο και των δύο.

Μετά από τις μεγάλες της επιτυχίες στο μουσικό στερέωμα, ακολούθησαν οι φωτογραφήσεις στα ανδρικά περιοδικά. Αυτό που πρωτοπροσέξαμε, το είχαν δει σίγουρα και άλλοι: η JLO δεν ήταν πλέον μια γλυκιά κοπέλα που ερχόταν να κατακτήσει το πεντάγραμμο.

Ήταν μια πολύ σέξι γυναίκα που δικαίως πόζαρε για τα εξώφυλλα και έπαιρνε τίτλο ως η πιο σέξι Λατίνα τραγουδίστρια στον πλανήτη.

Η φήμη της στα μέσα των 00’s, ξεπέρασε ακόμη και αυτή της Beyonce και το ανδρικό κοινό βρήκε εκτός από τη φωνή και άλλο ένα δυνατό της σημείο: τον κώλο της.


Και μπορεί σε κάποιους να ακούγεται υπερβολικό, αλλά μέχρι και σήμερα κάνουμε συγκρίσεις με τον κώλο της JLO, είτε κατατάσσουμε κάποιους κώλους στη δική της κατηγορία. Οι πρώτες φωτογραφήσεις της με τα μαγιό, στόλισαν τις ταπετσαρίες του υπολογιστή μας, αλλά εκείνη την εποχή μπήκε ανάμεσα μας ένας άλλος.

Ένας εξίσου διάσημους Λατίνος καλλιτέχνης εκείνης της περιόδου, που άκουγε στο όνομα Mark Anthony και δεν άφηνε την τραγουδίστρια αδιάφορη. Οι δύο τους ήταν φίλοι για πολλά χρόνια, πριν ο Anthony κάνει το επόμενο βήμα να τη ζητήσει σε γάμο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004, έγιναν μέτοχοι στους Miami Dolphins, η JLO έκανε δίδυμα και το 2011 μετά από πλήθος εμφανίσεων μαζί, αποφάσισαν να χωρίσουν. Πέρασαν διάφοροι από τη ζωή της και σήμερα απολαμβάνει τον έρωτα πλάι στον διάσημο παίχτη του baseball, Alex Rodriguez.


Κάπου εδώ είναι που ξεκίνησε να κάνει την πραγματική στροφή στη ποιότητα και να ασχοληθεί με το θέατρο και τις χορευτικές παραστάσεις. Είχαν προηγηθεί οι συμμετοχές σε βιντεοκλίπ, αλλά και σε περιπέτειες όπως το ‘‘Enough’’ και το πολυαναμενόμενο ‘‘Parker’’ με τον Jason Statham. Και η αλήθεια πως το υποκριτικό ταλέντο της JLO δεν είναι από τα χειρότερα που έχουμε δει.

Αντιθέτως παίζει καλά και το πρόσωπο της είναι συμπαθητικό για την μεγάλη οθόνη. Στην Ελλάδα είχε πάντα το κοινό της. Ειδικότερα όταν μας επισκέφτηκε τον Σεπτέμβρη του 2008 για τη συναυλία στην Αθήνα. Όμως εμείς οι άντρες αφήνουμε τις μεγάλες πίστες, τις συναυλίες και τα happenings και μπαίνουμε στο ψητό. Στεκόμασταν και θα στεκόμαστε πάντα στις λεπτομέρειες.


Η Jennifer είναι μια γυναίκα από αυτές που θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε, που δεν υπήρξε ποτέ ξέκωλο και ήταν όσο έπρεπε σέξι για να συνεχίσει να μας κινεί το ενδιαφέρον.

Είναι η Λατίνα με την οποία μεγαλώσαμε, το παιδικό μας όνειρο, το κορίτσι στα πόστερ των γυναικείων δωματίων που θέλαμε να ξηλώσουμε για να τα πάρουμε σπίτι μας.


Και τώρα που έγινε MILF, μας αρέσει ακόμη περισσότερο…






ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: