Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Τι δεν επιτρέπεται στο Facebook;

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργούν έναν κόσμο πιο ανοιχτό και συνδεδεμένο, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους να μοιραστούν τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής τους με την οικογένεια, τους φίλους και τις κοινότητες που αλληλοεπιδρούν. Με δεδομένο ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι συνδέονται μέσω του Facebook, είναι σημαντικό να διασφαλίζεται η ασφάλεια τους και να νιώθουν ασφαλείς όταν και εφόσον το χρησιμοποιούν.
Δείτε τι δεν επιτρέπεται στο Facebook

• Γυμνότητα– Το Facebook απαγορεύει την έκθεση γυμνού διότι κάποια κοινά μέσα στην παγκόσμια κοινότητα μπορεί να είναι ευαίσθητα σε τέτοιου είδους περιεχόμενο – πιο συγκεκριμένα είτε λόγω κουλτούρας είτε λόγω ηλικίας.

 • Λεκτικό Μίσος – Το Facebook απομακρύνει το λεκτικό μίσος, καθώς αφορά σε περιεχόμενο που επιτίθεται άμεσα σε ανθρώπους λόγω φυλής, εθνότητας, εθνικής καταγωγής, θρησκευτικών πεποιθήσεων, σεξουαλικού προσανατολισμού, σεξ, φύλου ή ταυτότητας φύλου, αλλά και σοβαρών δυσλειτουργιών ή ασθενειών.

• Βία – Το Facebook θα αφαιρέσει εικονογραφικό υλικό που κοινοποιείται για σαδιστική ευχαρίστηση ή προωθεί ή εξυμνεί τη βία. Παρόλα αυτά, σε πολλές περιπτώσεις, όταν χρήστες κοινοποιούν τέτοιου είδους υλικό, είτε το καταδικάζουν είτε παρέχουν πληροφόρηση γύρω από αυτό. Είναι σημαντικό να κοινοποιείται υπεύθυνα τέτοιου είδους περιεχόμενο και να προειδοποιείται το κοινό σχετικά με το εικονογραφικό υλικό.

• Εγκληματική δράση – To Facebook θα αφαιρέσει το περιεχόμενο, θα απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς, και θα ακολουθήσει τις επιταγές του νόμου, όπου πιστεύει ότι υπάρχει ουσιαστικός κίνδυνος πρόκλησης σωματικής βλάβης ή άμεση απειλή της δημόσιας ασφάλειας. 

Όταν θεωρείτε ότι ένα συγκεκριμένο στοιχείο περιεχομένου που βλέπετε στο Facebook παραβιάζει τα Κοινοτικά Πρότυπα (Community Standards), μπορείτε εύκολα να το καταγγείλετε με το να κάνετε κλικ στην πάνω-δεξιά γωνία της εν λόγω κοινοποίησης (post). 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα Κοινοτικά Πρότυπα (Community Standards) μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση: Facebook.com/communitystandards 




Adbox
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: