Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Επιτέλους! Βγήκε χειριστήριο για όλες τις κονσόλες

Αν είσαι φανατικός Gamer, φαντάζομαι ότι η φαντασίωση της απόλυτης ηδονής είναι να έχεις μπροστά σου 10 διαφορετικές κονσόλες στη σειρά και να τις «διατάζεις» με ένα απλό κουμπί.
Σκέψου, λοιπόν, ότι αυτή η εικόνα δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, ειδικά την εικονική! Το χειριστήριο «All Controller» έρχεται για να υλοποιήσει την φαντασίωσή σου και να εκπληρώσει μία τέτοια επιθυμία σου, αφού σε κάνει «απόλυτο αφεντικό» κάθε κονσόλας.



Σύμφωνα με τη σελίδα του Kickstarter, το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο παιχνιδιών τρίτου κατασκευαστή, με ενσωματωμένη οθόνη, προσφέρει υψηλή προσαρμοστικότητα και συμβατότητα με σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή παιχνιδιών εκεί έξω! Από κονσόλες όπως το PS4 και το Xbox One ως τους υπολογιστές και τα Mac, ακόμη και κινητές συσκευές όπως iPhones και Android smartphones!

Είναι μια έξυπνη και εξορθολογισμένη λύση στο πρόβλημα κάθε πλατφόρμας παιχνιδιών που απαιτεί τον δικό της ελεγκτή, αφήνοντας τους casual και hardcore παίκτες να ψάχνονται με τις μπαταρίες, να μπλέκονται σε καλώδια και να αγοράζουν ξεχωριστά χειριστήρια για κάθε κονσόλα.


Με το «All Controller», αφενός δεν χρειάζεται να αγοράζεις ξεχωριστά χειριστήρια, αφετέρου μπορείς να το παίρνεις παντού μαζί σου, είτε για να παίξεις στην διαφορετική κονσόλα του φίλου σου, είτε γιατί θες να παίξεις στο ταξίδι με το iPhone σου!

Η ευελιξία, η συμβατότητα και η τιμή του (55 δολάρια το ενσύρματο, 80 το ασύρματο) δημιουργούν το ιδανικό λανσάρισμά του στην αγορά και το γνωρίζουν με τις καλύτερες δυνατές συστάσεις στους casual gamersο που θα εκτιμήσουν την πρωτοφανή προσαρμοστικότητα του. Είναι εκλεπτυσμένο, αλλάζεις τη χρήση του μέσω της οθόνης και αποθηκεύεται ως προκαθορισμένο για οποιοδήποτε παιχνίδι ή πλατφόρμα παίζετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ρυθμίζεις την πίεση σκανδάλης, την ευαισθησία του αντίχειρα, τα κουμπιά επαναφοράς και πολλά άλλα.


Κάντο τώρα δικό σου ή κάντο δώρο σε έναν φίλο σου, αρκεί κανείς από τους δυο σας να μην ανήκει στην κατηγορία των τύπων που στο πρώτο χαμένο τετ α τετ το πετάνε στον τοίχο!

Να, σαν αυτόν για παράδειγμα.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: