Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωσε τον Λόπες η ΑΕΚ

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσης μεταγραφής ολοκληρώθηκε την Τρίτη, καθώς η ΑΕΚ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Έλντερ Λόπες.
Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Λας Πάλμας και την Τετάρτη υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Έλντερ Φιλίπε Ολιβέιρα Λόπες, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

O Έλντερ Λόπες, ο οποίος αγωνίζεται σε θέση αριστερού μπακ, είναι γεννημένος στις 4 Ιουνίου 1989 (28 ετών) στη Βίλα Νόβα ντε Γκάια στην περιοχή του Πόρτο και έκανε το πρώτο βήμα της επαγγελματικής του καριέρας στα 19 του χρόνια με μεταγραφή στην ιταλική Πάρμα το καλοκαίρι του 2008.

Το καλοκαίρι του 2012 επέστρεψε στην πορτογαλική Πριμέιρα Λίγκα με τη φανέλα της Μπέιρα Μαρ και έναν χρόνο αργότερα τον αγόρασε η Πάσος Φερέιρας, με την οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια, πριν μετακινηθεί το περσινό καλοκαίρι στην ισπανική Πριμέρα Ντιβισιόν με τη φανέλα της Λας Πάλμας.




ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: