Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Μια διαφήμιση για γυναικεία εσώρουχα υμνεί τον ερωτισμό της διπλανής πόρτας


Σοφία Κόπολα και Calvin Klein σε μεγάλα ασπρόμαυρα κέφια.
Η Σοφία Κόπολα είναι από τις αγαπημένες μας, επειδή η κάπως άνιση μέχρι τώρα διαδρομή μας κάνει να την αισθανόμαστε μία από εμάς. Δεν μιλάμε για κάποιο παιδί θαύμα του σινεμά, αλλά για μια γυναικά που προσπαθεί, δοκιμάζει, άλλοτε πετυχαίνει άλλοτε όχι, μα δεν τα παρατάει, πάντα θα έχει κάτι να σου πει με το δικό της τρόπο.

Είτε, λοιπόν, υπογράφει ρομάντζα με αέρα αμερικανικού εμφυλίου, όπως το αναμενόμενο «The Beguiled», που θα κάνει πρεμιέρα στο φετινό 70ο φεστιβάλ Καννών, είτε σκηνοθετεί ένα διαφημιστικό spot, όπως αυτό για τη νέα σειρά γυναικείων εσωρούχων του Calvin Klein, θα έχει την προσοχή μας.

Ναι, ας μείνουμε λίγο σε αυτό το τελευταίο, διότι το γνωστό brand έδωσε στη δημοσιότητα το director’s cut από το σποτ και μέσα σε ένα περίπου λοιπόν περνά μπροστά από τα μάτια μας όλος ο καλός ο κόσμος: Η Κίρστεν Ντανστ, η Ρασίντα Τζόουνς, η Λόρεν Χάτον, η Νάταλι Λοβ, η Λόρα Χάριερ, η Τσέις Σου Ουούντερς και το μοντέλο Μάγια Θέρμαν-Χοκ.

Το σποτ κινείται σε μια εντελώς άλλη κατεύθυνση από αυτή που μπορεί να έχεις συνηθίσει από άλλες εταιρίες όπως την τα ultra sexy Victoria’s secret, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι του λείπει ο ερωτισμός. Αντίθετα, η σκηνοθεσία είναι ένας σύντομος ασπρόμαυρος ύμνος στην οικείο ερωτισμό της διπλανής πόρτας.

Πέρα όμως από τα μάτια σου, δεν μένουν παραπονεμένα ούτε τα αφτιά σου. Το soundtrack είναι ένα ακυκλοφόρητο ακόμα τραγούδι των Γάλλων Phoenix, τους οποίους έχει ακούσει αρκετές φορές σε ταινίες της Κόπολα («Χαμένοι στη μετάφραση», «Οι ύποπτοι φορούσαν γόβες»).

Ρίξε μια ματιά και θα καταλάβεις:






ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: