Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Το τρέιλερ της συνέχειας του Love Actually


Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth, Liam Neeson και πολλοί άλλοι συμπρωταγωνιστές τους στην επιτυχημένη βρετανική κομεντί ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να πουν τη συνέχεια της ιστορίας.
Στη δημοσιότητα δόθηκε την Πέμπτη το τρέιλερ του μικρού μήκους sequel του "Love Actually" με τίτλο "Red Nose Day Actually" και είναι όσο συγκινητικό φαντάζεστε.

Σχεδόν 14 χρόνια μετά την πρεμιέρα της βρετανικής κομεντί που αγκαλιάστηκε όσο λίγες από το κοινό, οι ηθοποιοί του Love Actually ένωσαν εκ νέου τις δυνάμεις τους για να αποκαλύψουν πού βρίσκονται σήμερα οι ερωτοχτυπημένοι ήρωές τους.

Οι Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth, Bill Nighy, Liam Neeson, Andrew Lincoln, Thomas Brodie-Sangster και Rowan Atkinson επέστρεψαν στους ρόλους τους για να συμμετάσχουν στη μικρού μήκους ταινία (διάρκειας 10 λεπτών), η οποία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης "Red Nose Day". Πρόκειται για μια έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο που διοργανώνει η βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση Comic Relief (σ.σ.: της οποίας συνιδρυτής είναι ο σκηνοθέτης του "Love Actually" Richard Curtis).
Η ταινία θα προβληθεί στις 24 Μαρτίου στο BBC και στις 25 Μαΐου στο NBC.

Δείτε το τρέιλερ:





ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: