Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Elizabeth Taylor, Grace Kelly, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe



Ποια ήταν τα αγαπημένα τους αρώματα;

Ανήκουν στη λίστα με τα μεγαλύτερα fashion και beauty icons και πραγματικά όσα χρόνια κι αν περάσουν, δε σταματούν ποτέ να μας εμπνέουν με το απαράμιλλο στυλ τους και τη διαχρονική γοητεία τους. Και φυσικά η επιλογή του αρώματός τους δεν ήταν καθόλου τυχαία υπόθεση, μιας και το «οσφρητικό τους αποτύπωμα» ήταν στα πλαίσια του sexiness.

Δες λοιπόν, ποια ήταν τα αγαπημένα αρώματα της Elizabeth Taylor, Grace Kelly, Audrey Hepburn και Marilyn Monroe.

Elizabeth TaylorElizabeth Taylor: Jean Desprez Bal a Versailles
 15226599 1268231703248864 1687846006 n
Η Elizabeth ήταν από τις πρώτες που λάνσαραν τα δικά τους αρώματα όπως το White Diamonds, Forever, και Passion. Πριν βέβαια, φτάσει αυτή η εποχή, η ίδια λάτρευε να φορά το Jean Desprez Bal à Versailles, ένα άρωμα oriental, με νότες από δεντρολίβανο, άνθη πορτοκαλιάς, σανδαλόξυλο και βανίλια που δημιουργήθηκε το 1962.

Grace Kelly: Creed Fleurissimo
15300678 1268231743248860 229325050 n
Όταν η Grace Kelly ανακηρύχθηκε «η Αυτής Γαλήνια Υψηλότης, πριγκίπισσα του Μονακό» με τον πολιτικό γάμο της με τον Πρίγκιπα του Μονακό, Ρενιέ, τον Απριλίο του 1956 , φορούσε το Creed Fleurissimo. Το άρωμα, απευθυνόταν αποκλειστικά στη νύφη, μιας και ταίριαζε οσφρητικά με τη γαμήλια ανθοδέσμη της. Περιέχει νότες από περγαμόντο, ίριδα της Φλωρεντίας, και τριαντάφυλλο Βουλγαρίας.

Audrey Hepburn: Givenchy L'Interdit
download
Δημιουργήθηκε το 1957 ειδικά για την Audrey Hepburn από τον Hubert de Givenchy, του ομώνυμου οίκου και το όνομά του «L'Interdit» σημαίνει «απαγορευμένο». Φήμες λένε πως η Audrey δεν ήθελε να λανσαριστεί το άρωμα στην ευρεία αγορά, πράγμα που έγινε όμως, τελικά το 1960. Έντονο floral, με νότες που περιλαμβάνουν περγαμόντο, τριαντάφυλλο, γιασεμί, ίριδα, βιολέτα, νάρκισσο και σανδαλόξυλο.

Marilyn Monroe: Chanel No 5 και Floris Rose Geranium
chanel
Όπως εκατομμύρια άλλες γυναίκες, η Marilyn ήταν μεγάλη fan του Chanel No 5. Ωστόσο, το 2002, αποκαλύφθηκε ότι λάτρευε εξίσου το Floris Rose Geranium. Με νότες τριαντάφυλλου, γεράνι, σιτρονέλλα και σανταλόξυλο, το βρετανικό αυτό άρωμα δεν διατίθεται πλέον στην αγορά.
Adbox Πηγή
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: