Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Πλήρωσε την πρώτη δόση για την άδεια ο Ιβάν Σαββίδης


Πλήρωσε την πρώτη δόση του τιμήματος για την τηλεοπτική άδεια η εταιρεία DIMERA MEDIA του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είναι και ο πρώτος επιλαχών μετά την απόσυρση από τον διαγωνισμό της πλευράς Καλογρίτσα. Ο επιχειρηματίας κατέθεσε το ποσό των 20,5 εκατ. ευρώ, ενώ νωρίτερα ολοκληρώθηκε ο έλεγχος πόθεν έσχες.


Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν, έκανε τη δήλωσή του πράξη, καθώς ήδη από την περασμένη Δευτέρα, όταν και αποσύρθηκε η πλευρά Καλογρίτσα είχε δηλώσει έτοιμος ανά πάσα στιγμή να καταβάλει το ποσό της πρώτης δόσης. Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης​ είχε καταθέσει προσφορά ύψους 61,5 εκατ. ευρώ για την άδεια.

Ως προς το τι μέλλει γενέσθαι, ακόμη παραμένει ανοιχτό το εάν ο κ. Σαββίδης θα συνεργαστεί με κάποιο από τα κανάλια που δεν έλαβαν άδεια, ή θα «χτίσει» από την αρχή έναν καινούργιο δίαυλο. Υπενθυμίζεται ότι σε προχτεσινή δήλωσή του ο επιχειρηματίας, απέκλεισε το ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων με τον Alpha.

Ως προς το επίσημο έγγραφο, η απόφαση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου με την οποία ο Σαββίδης ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής της τέταρτης τηλεοπτικής άδειας δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια».​





ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: