Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Μαύρο παγωτό


Από το ζωηρό ροζ της φράουλας, το απαλό πράσινο του φιστικιού και το θελκτικό σοκολατί, στο μαύρο του κάρβουνου: η νέα τάση στο παγωτό είναι το μαύρο, που εκτοπίζει την κλασική βανίλια και τις υπόλοιπες γεύσεις.


Ανάρπαστο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε σε χωνάκι είτε σε κυπελάκι, το μαύρο παγωτό έχει γεύση που ακούει στην ονομασία Black Coconut Ash. Κάτι σαν «καμένη» μαύρη καρύδα. Ή καλύτερα στάχτη μαύρης καρύδας.

Προς το παρόν ικανοποιεί τους «ψαγμένους» ουρανίσκους στο νεοϋορκέζικο παγωτατζίδικο Morgenstern’s. Το παγωτό είναι μαύρο σαν πίσσα, αλλά δεν περιέχει χρωστικές. Οφείλει το χρώμα του σε επεξεργασμένα και «καρβουνιασμένα» κομμάτια κελύφους καρύδας.

Με αφορμή τη νέα αυτή τάση, έχει ανοίξει και διάλογος για το εάν τελικώς ο «ενεργοποιημένος ξυλάνθρακας» βοηθά στην αποβολή των τοξινών. Απομένουν πολλά να ειπωθούν.

Οι φανατικοί φίλοι του υποστηρίζουν ότι είναι και αγνό, ευχάριστα δροσιστικό και-παρά το χρώμα του- δεν σου... μαυρίζει τη διάθεση.





ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: