Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Οι γυναίκες είναι γενετικά "προγραμματισμένες" να απιστούν


Οι γυναίκες έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι μπορεί να απιστήσουν, εάν η σχέση τους δεν πάει καλά. Αμερικανική έρευνα υποστηρίζει, μάλιστα, ότι η απιστία είναι γραμμένη στο DNA τους.

Συνήθως λέγεται ότι οι άνδρες δεν είναι φτιαγμένοι για μονογαμία και ότι είναι εκείνοι που ξενοκοιτάνε και κάνουν παράλληλες σχέσεις. Όμως την έκπληξη κάνει το γυναικείο φύλο τελικά.

Η εν λόγω έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Τέξας εξέτασε την "υπόθεση αλλαγής συντρόφου", η οποία, ούτε λίγο, ούτε πολύ, υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι - και ειδικά οι γυναίκες - είναι, μεν, σε μια σχέση, αλλά έχουν στο μυαλό τους ότι μπορεί κάποια στιγμή να συναντήσουν κάποιον άλλο σύντροφο, καλύτερο από αυτόν που, ήδη, έχουν.

Ο επικεφαλής της μελέτης, Dr David Buss, δήλωσε σχετικά στους Sunday Times: "Η μακρόχρονη μονογαμία δεν χαρακτηρίζει τους πρώιμους τύπους σχέσης στους ανθρώπους. Το να τα χαλάς με κάποιον που έχεις σχέση και να τα φτιάχνεις με άλλον είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει".

Βέβαια οι ερευνητές λένε ότι για τις πολύ μακρινές προγόνους των γυναικών - την εποχή που οι αρρώστιες, η κακή διατροφή και η έλλειψη φροντίδας υγείας σήμαιναν ότι πολύ λίγοι θα ζούσαν μετά τα 30 τους - το να ψάχνουν για έναν πιο κατάλληλο σύντροφο ήταν απαραίτητο για την επιβίωση, την ασφάλεια και την προστασία τους.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: