Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Κρύβουν τη ρίζα χωρίς να χαλάσουν ένα ευρώ




Ναι, είναι κουραστικό να πρέπει να βάφεις τα μαλλιά σου κάθε μήνα. Και ναι, είναι εκνευριστικό όταν βγαίνει η ρίζα. Αλλά, τελικά, αποδεικνύεται ότι χρειάζεται μόνο λίγη φαντασία για να λύσεις προβλήματα τέτοιου τύπου.
Τα κορίτσια στο Instagram, διαθέτουν και μάλιστα πολύ.
Μια παιχνιδιάρικη τάση, η οποία, με όρους ίντερνετ, έχι γίνει viral, θέλει τα κορίτσια να λύνουν το πρόβλημα της ρίζας μόνες τους: Με λίγο χρωματιστό γκλίτερ. 
Την ιδέα έδωσε η Μάιλι Σάιρους. Γέμιζε τα μαλλιά της με γκλίτερ και χρωματιστά στρασάκια για να βγει στη σκηνή. Ετσι δεν άργησαν οι φανς της νεαρής τραγουδίστριας απλά να την αντιγράψουν! 
Η τάση αυτή εκτός από το ότι είναι ιδιαίτερη έχει και πολλές... εκδόσεις: Μπορείς να γεμίσεις το κεφάλι σου με γκλίτερ (αν και το αποτέλεσμα θυμίζει ευθέως απόκριες), μπορείς να βάλεις αρκετή χρυσόσκονη στη ρίζα, να το εμπλουτίσεις με στρας και αστεράκια ή να... χαράξεις με χρυσόσκονη μια απλή γραμμή (πάντα στη ρίζα). Η τελευταία είναι και η πιο διακριτική εκδοχή της εν λόγω τάσης. Δίνει απλά μια λάμψη, χωρίς το αποτέλεσμα να κινδυνεύει να... ξεφύγει. 
Oσον αφορά το πώς μπορεί να εφαρμώσει αυτή τη λαμπαρή αν μη τι άλλο τάση μια γυναίκα μόνη της στο σπίτι; Εκτός από λίγο γκλίτερ, σε οποιαδήποτε μορφή θα χρειαστεί ένα πινέλο και ενδεχομένως κάποιο προϊόν στάιλινγκ για στενγά μαλλιά, από το οποίο θα χρησιμοποιήσετε μερικές σταγόνες για να τις ανακατέψετε με το γκλίτερ. Και αυτό αρκεί, θα λειτουργήσει σαν κόλλα... 








Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: