Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Έρευνα: τι σημαίνει όμορφο πέος για τις γυναίκες;



Σε μία ερώτηση η οποία βασανίζει πολλά αρσενικά, απαντά νέα έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο της Ζυρίχης: "Ποιο πέος είναι ελκυστικό για τις γυναίκες;".


Αξίζει να σημειωθεί, πριν μπούμε στις λεπτομέρειες της μελέτης, ότι οι επιστήμονες πίσω απο τη νέα έρευνα κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το μήκος του ανδρικού γεννητικού οργάνου δεν μπαίνει καν στην πρώτη πεντάδα των χαρακτηριστικών που καθορίζουν την ομορφιά του, επιβεβαιώνοντας μια παλαιότερη μελέτη και βάζοντας την κουβέντα σε άλλη βάση.

Ποια είναι, όμως, εκείνα τα στοιχεία που κατατάσσουν ένα πέος ως ελκυστικό;
Τι προσέχουν οι γυναίκες

Η ερευνητική ομάδα κάλεσε 105 γυναίκες, ηλικίας από 16 έως 45 ετών οι οποίες ρωτήθηκαν για τις προτιμήσεις τους στα ανδρικά γεννητικά όργανα. Τα ευρήματα της έρευνας δημοσιεύτηταν στο "The Journal of Sexual Medicine".

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σκοπός της μελέτης ήταν η απάντηση στο ερώτημα αν οι γυναίκες θεωρούν φυσιολογική την εμφάνιση ενός πέους στο οποίο διορθώθηκε χειρουργικά η θέση της ουρήθρας, καθώς άνδρες που έχουν κάνει την επέμβαση εκτιμάται ότι πιστεύουν πως η εμφάνιση του πέους τους είναι "ανώμαλη".

"Η λιγότερο σημαντική πτυχή του φαλλού [για μία γυναίκα] είναι η θέση και το σχήμα του ουρηθρικού στομίου, της κατακόρυφης σχισμής στο άνοιγμα της ουρήθρας", σημειώνουν οι ερευνητές, προτείνοντας ότι δεν υπάρχει λόγος αυτοί οι άνδρες να ανησυχούν για την εμφάνιση του πέους τους.

Όπως σημειώνεται στον Independent, διαπιστώθηκε ότι, τελικά, ο νούμερο ένα παράγοντας που λαμβάνουν υπόψην τους οι γυναίκες, ώστε να χαρακτηρίσουν την ομορφιά του πέους είναι η "γενική αισθητική του εμφάνιση". Για όσους αναρωτιούνται, το μήκος καταλαμβάνει την έκτη θέση στη λίστα των "σημαντικών παραγόντων".

Αναλυτικά αποτελέσματα

Αναλυτικότερα, στα πλαίσια της μελέτης, οι γυναίκες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η μία ομάδα (ομάδα Α) κλήθηκε να αξιολογήσει 8 χαρακτηριστικά των ανδρικών γεννητικών οργάνων πριν δει φωτογραφίες από διάφορα πέη, και η άλλη (ομάδα Β) αφού είδε τις φωτογραφίες.

Η ομάδα Α κατέταξε τα 8 χαρακτηριστικά (ξεκινώντας από το πιο σημαντικό) ως εξής:
  1. γενική αισθητική εμφάνιση
  2. η εμφάνιση της ηβικής τρίχας
  3. το δέρμα του πέους
  4. η περιφέρεια του πέους
  5. το σχήμα της βαλάνου
  6. το μήκος του πέους
  7. η εμφάνιση του οσχέου
  8. θέση και σχήμα του ουρηθρικού στομίου
Η ομάδα Β κατέταξε τα 8 χαρακτηριστικά ως εξής:
  1. γενική αισθητική εμφάνιση
  2. το δέρμα του πέους
  3. το σχήμα της βαλάνου
  4. η εμφάνιση του οσχέου
  5. η εμφάνιση της ηβικής τρίχας
  6. το μήκος του πέους
  7. η περιφέρεια του πέους
  8. θέση και σχήμα του ουρηθρικού στομίου

Τελικά, τι κάνει ένα πέος "τέλειο";

Πάντως, σύμφωνα με τους μελετητές και τα ευρήματα της έρευνάς τους, δεν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό τους πέους που να ξεχωρίζει τόσο στην αξιολόγηση των γυναικών, ώστε από μόνο του να θεωρείται βασική προϋπόθεση για να θεωρείται η εμφάνιση των ανδρικών γεννητικών οργάνων ελκυστική, αλλά ότι τα παραπάνω χαρακτηριστικά "δουλεύουν" συνδυαστικά.

Από ό,τι φαίνεται, οι γυναίκες εκτιμούν την συνολική εμφάνιση, χωρίς να παίζουν με αριθμούς, εκατοστά και άλλα συναφή.








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: