Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-0



Ατρόμητος και Παναιτωλικός.... κοιμήθηκαν επιθετικά στην μεγαλύτερη διάρκεια της μεταξύ τους αναμέτρησης και αυτό είχε ως φυσικό επακόλουθο να μείνουν στο «λευκό» 0-0. Έτσι οι Περιστεριώτες δεν κατάφεραν να κάνουν τρεις τις νίκες τους και οι Αγρινιώτες πήραν μόλις τον δεύτερο βαθμό τους στο πρωτάθλημα.


Στην ουσία το παιχνίδι επεφύλασσε δύο μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις, όταν οι Φυτανίδης και Κόρμπου δεν μπόρεσαν να βρουν εστία από καλές θέσεις και να χαρίσουν το τρίποντο στην ομάδα τους.

Πλέον οι δύο σύλλογοι αφήνουν πίσω τους την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και κοιτούν το επόμενο παιχνίδι τους με αντιπάλους τον ΟΦΗ (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός), αντιστοίχως.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν το παιχνίδι τιμήθηκε η μνήμη του πρώην προέδρου του Ατρομήτου Γιάννη Κούρτη, ο οποίος έφυγε από την ζωή το Σάββατο (13/9).

Το ματς:

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αφού οι δύο ομάδες πλησίαζαν την αντίπαλη περιοχή και δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις κοντά στην εστία. Η Η μοναδική αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 14ο λεπτό, όταν σε ένα από τα πολλά κόρνερ που κέρδισε ο Ατρόμητος, ο Ράφαελ απέκρουσε εντυπωσιακά πάνω στην γραμμή εξ επαφής κεφαλιά του Φυτανίδη. Οι δύο πλευρές πήγαν στα αποδυτήρια με τον Ναπολεόνι να μην μπορεί να βρει την μπάλα μετά από κόντρα (πάνω στον Μαλεζά) σε σουτ του Παπάζογλου.

Στο δεύτερο μισό αυτοί που έμοιαζαν πιο αποφασισμένοι για το γκολ ήταν οι παίκτες του Μάκη Χάβου και μάλιστα θα μπορούσαν να το είχαν πετύχει αν δεν ήταν σε ετοιμότητα -σε δύο περιπτώσεις- ο Τσενάμο. Αρχικά, ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου απέκρουσε με υπερένταση πολύ καλό σουτ του Άλβες (62') και δύο λεπτά αργότερα την προσπάθεια του Μαρτίνες έπειτα από σέντρα του Βιγιαφάνιες. Το ματς έκλεισε με τον Φυτανίδη να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ με κεφαλιά για λογαριασμό του Ατρόμητου, από σέντρα του Ναπολεόνι, και τον Κόρμπο να απαντάει με δική του, ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία δύο λεπτά πριν το φινάλε.

Που κρίθηκε:

Στην έλλειψη φαντασίας των δύο ομάδων από την μέση και μπροστά, στις σωστές αντιδράσεις των δύο γκολκίπερ όταν χρειάστηκε η παρέμβασή τους, αλλά και στην αστοχία των Φυτανίδη-Κόρμπου.

Ο MVP του coppa.gr:

Σε ένα ματς που πιο εύκολα βρίσκει κανείς... μοιραίους, τον τίτλο μοιράζονται οι δύο τερματοφύλακες, που όπως προαναφέρθηκε, ήταν αυτοί ξεχώρισαν με την απόδοσή τους όποτε τους χρειάστηκε η ομάδα τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Κοντοές (80' Κούρος), Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος (60' Μπάλλας), Γκαρσία, Ούμπιντες (67' Τάτος), Ναπολεόνι, Καραμάνος

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρουμάνος, Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης (84' Κόρμπος), Θεοδωρίδης, Μαρτίνες, Βιγιαφάνιες (90' Κάπελ), Άλβες



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: