Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

H "φανταστική" Ferrari F80


Στην κυριολεξία "φανταστική" μιας και πρόκειται για ψηφιακές μακέτες ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή από την Ιταλία, του Adriano Raeli...


Κάπως έτσι φαντάζεται ο Adriano Raeli τον αντικαταστάτη της F80 για την επόμενη δεκαετία. Με την κωδική ονομασία F80 Concept, με τα τρισδιάστατα σχέδια να δείχνουν προφανώς ένα σπορ αυτοκίνητο αλλά τόσο φουτουριστικό και απόκοσμο που πολλοί παραγωγοί θα ήθελαν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ο δημιουργός του ονειρεύεται την F80 με V8 μοτέρ και διπλά τούρμπο, με ισχύ 900 PS και με σύστημα K.E.R.S. που θα προσφέρει άλλους 300 PS. Όσο για τις επιδόσεις θα ήθελε να δει τη νέα LaFerrari να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 2 sec με την τελική να φτάνει 500 km/h (ποιος ξέρει, μέχρι τότε ίσως και να υπάρχουν ελαστικά που να αντέχουν αυτές τις ταχύτητες).

Ο Ιταλός σχεδιαστής λέει πως πρόκειται για ένα street legal αυτοκίνητο της F1 ή διαφορετικά ένα supercar με στοιχεία από μελλοντικό μαχητικό αεροσκάφος (πρόγραμμα NGAD). Επίσης το έχει φανταστεί να ζυγίζει 800 kg και να έχει δυο ανισομερώς τοποθετημένα καθίσματα. Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος μιας και φαντάζεται ως τον καταλληλότερο πρώτο αγοραστή τον μανιακό συλλέκτη Ferrari που έχει συμμετάσχει σε διάφορους αγώνες (μέχρι και στο Le Mans) και ντράμερ των Pink Floyd, τον Nick Manson!










ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: