Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ολυμπιακός - Νίκη Βόλου 3-1



Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νικηφόρα στην Σούπερ Λίγκα αφού επικράτησε της νεοφώτιστης Νίκης Βόλου με σκορ 3-1 μπροστά στον κόσμο του στο «Γ. Καραϊσκάκης», σκοράροντας και τα τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο.
Ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα με γκολ για τους Παϊτίμ Κασάμι και Ιμπραΐμ Αφελάι.


Οι παίκτες του Μίτσελ ήλεγξαν το παιχνίδι από νωρίς και δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να κάνουν την έκπληξη και έχοντας κάποια δυνατά διαστήματα στο χορτάρι πήραν το πρώτο τρίποντο για τη νέα σεζόν.

Το ματς:

Ο Ολυμπιακός έδειξε σαφή διάθεση από το πρώτο λεπτό να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και -σε συνδυασμό με τον αμυντικό προσανατολισμό της Νίκης- τα κατάφερε. «Φορτώνοντας» την δεξιά πτέρυγα, έχοντας τον Ματιέ Ντοσεβί σε πολύ καλή ημέρα, οι «ερυθρόλευκοι» εκδήλωσαν τις πρώτες τους επιθέσεις με τους Τσόρι και Αφελάι να χάνουν την ευκαιρία να σκοράρουν με το κεφάλι.

Το σκορ άνοιξε στο 11', όταν ο Παϊτίμ Κασάμι κατέβασε την μπάλα εκτός περιοχής και αφού κανείς αμυνόμενος δεν έπεσε πάνω του την έστειλε στα δίχτυα του Ταμπάκη με δυνατό αριστερό βολέ. Τα επόμενα λεπτά κύλησαν χωρίς ευκαιρίες για να φτάσουμε στο 25', όταν η Νίκη προσπάθησε να ισοφαρίσει. Ο Ελαμπντελαουί έκανε λάθος απομάκρυνση αλλά ο Μουζακίτης δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρομπέρτο από πλάγια θέση και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Έτσι, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Διαμαντάκος βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και μετά από απομάκρυνση του Ταμπάκη σε κεφαλιά του Εντινγκα έκανε το 2-0 με γυριστό σουτ (29'). Τρία λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Αφελάι να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Τσόρι σέντραρε ωραία από δεξιά και ο Ολλανδός εξτρέμ αφού «άδειασε» τον Μαχλελή με όμορφη κλειστή ντρίμπλα, πλάσαρε σωστά για το 3-0.

Το δεύτερο μισό άρχισε ακριβώς όπως το πρώτο, μόνο που αυτή τη φορά το γκολ το πανηγύρισαν οι Βολιώτες. Έντεκα λεπτά μετά το πρώτο σφύγιμα, ο Σκούρτης πήρε την μπάλα στην αριστερή πτέρυγα, πέρασε εύκολα από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, πάτησε περιοχή, άδειασε τον Αμπιντάλ και πριν πέσει πάνω του ο Εντινγκά πλάσαρε ωραία τον Ρομπέρτο στην αριστερή του γωνία.

Στην συνέχεια δεν υπήρξαν αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, εκτός από εκείνη του Μπενίτες που σούταρε από πλάγιο σημείο αλλά νικήθηκε από τον Ταμπάκη.

Που κρίθηκε:

Τα πρώτα 32 λεπτά, ήταν στην ουσία αυτά που «κλείδωσαν» το ματς, με τους παίκτες του Μίτσελ να.. τελειώνουν στην ουσία το παιχνίδι χωρίς να επιτρέψουν στη Νίκη να αντιδράσει.

Ο MVP του coppa.gr:

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες ήταν βαρόμετρο για την απόδοση του Ολυμπιακού, καθώς ήταν αυτός που είχε αναλάβει το οργανωτικό κομμάτι της ομάδας με τις περισσότερες μπάλες να περνούν από τα πόδια του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όταν έριξε την απόδοσή του, συγχρόνως έπεσε και αυτή ολόκληρης της ομάδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο - Μαζουάκου, Μποτία (Α. Παπαδόπουλος 46'), Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουΐ – Εντινγκά, Κασάμι - Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Αφελάι (Γκαζαριάν 60') - Διαμαντάκος (Μπενίτες 70')

Νίκη Βόλου (Β. Φλουτ): Ταμπάκης - Λούικς, Ίβενς, Σωτηράκος, Μαρινάκης - Νικλιτσιώτης, Μαχλελής, Μουζακίτης (Κοτσαρίδης 46') – Γιαννιτσάνης, Σκούρτης




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: