Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Πως να απογειώσεις την γεύση στα αυγά μάτια


Διάβασε πως να απογειώσεις την γεύση στα αυγά μάτια


Όταν έχεις είδη τηγανίσει τα αυγά μάτια , στο τελείωμα σβήνεις με λίγο ξίδι από πάνω. Τη σαλτσούλα που δημιουργείται περιχύστε τη στα αυγά. Το πιάτο σου παίρνει άλλη γευστική διάσταση.




Ημερομηνία δημοσίευσης :  15 Ιουλ 2014
Πηγή

 ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: