Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Εσείς ξέρετε ποιο μήνα γεννιούνται τα περισσότερα παιδιά;

Εσείς ξέρετε ποιο μήνα γεννιούνται τα περισσότερα παιδιά;

Έπειτα από έρευνες βρέθηκε ο μήνας που κάνουμε το περισσότερο sex
Aν ήμασταν σεξολόγοι, θα σας λέγαμε ότι το sex κάνει καλό καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και πως είναι το καλύτερο αγχολυτικό και φυσικά η πιο αποτελεσματική τόνωση της αυτοπεποίθησής μας!
Βέβαια και στην προκειμένη που δεν είμαστε, το ίδιο θα σας λέγαμε, αλλά μπορούμε να λάβουμε υπόψη μας και κάποιους άλλους παράγοντες που μας κρατούν μακριά από τη σεξουαλική μας δραστηριότητα!

Αν πάντως αναζητάτε, τον πιο σεξουαλικό και... καυτό μήνα του χρόνου, σας ενημερώνουμε ότι είναι ο Δεκέμβριος, διότι όχι μόνο οι Έλληνες κάνουν περισσότερο sex, αλλά και... παιδιά! Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, κατά τη διάρκεια των εορτών η σεξουαλική δραστηριότητα αυξάνεται κατακόρυφα, κάτι που φυσικά έχει αντίκτυπο και στις συλλήψεις!

Αυτό βέβαια έχει να κάνει αφενός με την πολύ καλή, εορταστική διάθεση, αλλά και με το γεγονός ότι κατά τους χειμερινούς μήνες η ποιότητα του σπέρματος είναι πολύ καλύτερη! Στην αντίπερα όχθη, ο πιο... αντισεξουαλικός μήνας θεωρείται ο Αύγουστος, με 40 βαθμούς κελσίου το τελευταίο που θέλεις να κάνεις είναι sex, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την εβδομάδα αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, οι πωλήσεις προφυλακτικών μειώνονται δραματικά, σε σχέση πάντα με τις πωλήσεις της αμέσως προηγούμενης!

Last but not least: Οι περισσότερες γεννήσεις παιδιών καταγράφονται τον μήνα Σεπτέμβριο, κάντε τους υπλογισμούς σας, και πιο συγκεκριμένα την 16η μέρα! Όχι για να δείτε ότι εμείς μιλάμε πάντα με αποδείξεις!


Ημερομηνία δημοσίευσης : 9 Απρ 2014


 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: