Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0



Ο Άρης φιλοξένησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Superleague! Οι Θεσσαλονικείς εδώ και καιρό είχαν υποβιβαστεί και μαθηματικά, ενώ από τη μεριά τους οι Γιαννιώτες, δεν είχαν να διεκδικήσουν κάτι. Κάπως έτσι, το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τους δύο συλλόγους να μοιράζονται από έναν βαθμό.


Μετά και το εν λόγω αποτέλεσμα, οι «κίτρινοι» αποχαιρέτησαν τα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, έχοντας συνολικά 22 βαθμούς, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 11η θέση με 42.

Οι παίκτες του Παπαδόπουλου θέλησαν να πουν «αντίο» στους οπαδούς τους, πετυχαίνοντας έστω ένα τέρμα, όμως δυστυχώς γι’ αυτούς, δεν κατάφεραν…

Κάπως έτσι, μπήκε ένα τέλος σε μία εφιαλτική χρονιά για τον Άρη, που σίγουρα κανείς δε θα θέλει να θυμάται. Πλέον, όλο το βάρος στους «κίτρινους», πέφτει στην επόμενη μέρα.

Το ματς:

Στο 2ο μόλις λεπτό, ο Άρης είχε μία καλή ευκαιρία με τον Μπουγαΐδη. Ο Μπουγαΐδης πήρε την κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ του Τάτου, με τη μπάλα να περνάει άουτ. Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα, ο Βελλίδης έκανε διπλή επέμβαση μετά το σουτ του Τάτου, ενώ τελευταία στιγμή πρόλαβε τον Μανιά.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Βανγκέλι πρόλαβε τον Τσάβες ο οποίος πήγε να βγει τετ α τετ με τον Διούδη, ενώ δύο λεπτά μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Βελλίδης μπλόκαρε το σουτ του Τάτου και στο 36΄ η μπάλα πέρασε άουτ μετά από την κεφαλιά του Γιαννίτση.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα, στο 51’, ο Ίλιτς έκανε το τεχνικό σουτ, όμως ο Διούδης μπλόκαρε, ενώ στο 71’, η μπάλα πέρασε άουτ, μετά το σουτ του Σέρβου.

Η καλύτερη, βέβαια, ευκαιρία του Άρη ήρθε στο 78’. Ο Βελλίδης αρχικά απέκρουσε την μπάλα στο σουτ του Τάτου και ακολούθως την μπλόκαρε από το σουτ του Μανιά αποτρέποντας το 1-0.




Ημερομηνία δημοσίευσης : 13 Απρ 2014




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: