Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ελαττώματα βλάπτουν σοβαρά την υγεία!

Τα ελαττώματα βλάπτουν σοβαρά την υγεία!



Τελικά η νευρικότητα, η έλλειψη αυτοελέγχου, ο κυνισμός και η ειρωνεία μπορούν να βλάψουν σοβαρά την υγεία. Σύμφωνα με τον δρα Στίβεν Ο'Boyle Μπόιλ, από το Τμήμα Ψυχιατρικής & Συμπεριφορικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Duke, στη Βόρεια Καρολίνα, έχει πλέον τεκμηριωθεί επιστημονικά ότι παράγοντες της ψυχικής υγείας σχετίζονται με τη σωματική υγεία - και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ανήκουν στους παράγοντες αυτούς.
Καλλονή - Ατρόμητος 0-1

Καλλονή - Ατρόμητος 0-1



Η Καλλονή υποδέχτηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας τον Ατρόμητο στην έδρα της για την μεταξύ τους αναμέτρηση, που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Superleague.
Γιατί «πιανόμαστε» στον αυχένα και τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Γιατί «πιανόμαστε» στον αυχένα και τι ακριβώς σημαίνει αυτό;



Κάντε ένα μικρό πείραμα. Μόλις τελειώσετε τη δουλειά σας σήμερα και φύγετε από το γραφείο, στρίψτε το κεφάλι σας δεξιά κι αριστερά, κάπως απότομα. Αν ακούσετε το χαρακτηριστικό «κρακ», έχετε μόλις κερδίσει ένα εισιτήριο για τον μαγικό κόσμο της αρθρίτιδας.
Η Χάρτα δικαιωμάτων του εργαζομένου σε περίπτωση απόλυσής του

Η Χάρτα δικαιωμάτων του εργαζομένου σε περίπτωση απόλυσής του



Το περίεργο email της τρόικας και η παράλογη απαίτηση για απολύσεις χωρίς αποζημίωση φέρνουν εκ νέου στο προσκήνιο τα δικαιώματα που έχουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα ή στις επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς του κράτους που απασχολούν υπαλλήλους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
“Κόλπα” για να εντυπωσιάσετε το νέο αφεντικό σας!

“Κόλπα” για να εντυπωσιάσετε το νέο αφεντικό σας!



"Κλέψτε" τις εντυπώσεις στο γραφείο και αναπτύξτε καλές σχέσεις με το νέο αφεντικό σας! Εύκολο στα λόγια, δύσκολο στις πράξεις. "Ναι" η αναγνώριση στη δουλειά έρχεται κυρίως μετά από κόπο... αλλά ο τρόπος είναι αυτός που θα σας κάνει να λάμψετε ανάμεσα στους συναδέλφους σας. Ακόμα και εάν ο προϊστάμενος σας είναι δύστροπος, περίεργος ή εξουσιαστικός, είστε σε θέση μέσα από τους παρακάτω οκτώ τρόπους να κερδίσετε το ενδιαφέρον του μέσα σε ένα μήνα!
Ασφαλείς αγορές μέσω internet

Ασφαλείς αγορές μέσω internet


Ασφαλείς αγορές μέσω internet

Το διαδίκτυο τείνει να γίνει το πιο δημοφιλές… κατάστημα δώρων την εποχή των Χριστουγέννων. Ολοένα και περισσότεροι ψάχνουν στις ιντερνετικές σελίδες για φθηνότερα δώρα, έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν στις χριστουγεννιάτικες υποχρεώσεις τους, αλλά και να αποκτήσουν αυτά που θέλουν για λογαριασμό τους.
Η Νέα Υόρκη μέσα από το Instagram!

Η Νέα Υόρκη μέσα από το Instagram!



Ότι είναι μία από τις εντυπωσιακότερες πόλεις στον κόσμο είναι απλά γνωστό. Ότι μία επίσκεψη σε αυτή σου αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις την ζωή είναι επίσης γνωστό. Όπως και το γεγονός ότι το Instagram δημιουργεί τις πιο όμορφες ιστορίες. Κάτι σαν την Patty, ένα πράγμα…
Συμβουλές για να αποκτήσετε σέξι βλέμμα

Συμβουλές για να αποκτήσετε σέξι βλέμμα



Tο μαύρο μολύβι αρνείται πεισματικά να κατέβει από τον θρόνο του καθώς αποτελεί τον δημιουργικό «έρωτα» της πλειοψηφίας των make up artists. Μικρό, εύχρηστο, πολυμήχανο και κλασικό δίνει την σκυτάλη των tredns από γενιά σε γενιά μεταλλάσοντας και εξελίσοντας τα χειμερινά look και φέτος εφόσον διασφαλίζει έναν vintage χαρακτήρα στις καθημερινές make up αναζητήσεις σας.
«Δεν έκανα ποτέ σκληρό κουτσομπολιό»

«Δεν έκανα ποτέ σκληρό κουτσομπολιό»



Για το εάν θα ήθελε να παρουσιάζει μια εκπομπή σε άλλη ζώνη πλην της μεσημεριανής ρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη σε πρόσφατη συνέντευξή της.
“Βόμβα” στην Τρίπολη – Παρελθόν ο Τσιώλης από τον Αστέρα!

“Βόμβα” στην Τρίπολη – Παρελθόν ο Τσιώλης από τον Αστέρα!



Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Σάκης Τσιώλης, με την εξέλιξη αυτή ν΄ αποτελεί κοινή απόφαση των δύο πλευρών.
Τηλεφωνήματα που καίνε! Ο Λαγός διέταξε στα τάγματα εφόδου να εξαφανιστούν! - Συγγενείς του Ρουπακιά βρίζουν τον Ηλία Κασιδιάρη

Τηλεφωνήματα που καίνε! Ο Λαγός διέταξε στα τάγματα εφόδου να εξαφανιστούν! - Συγγενείς του Ρουπακιά βρίζουν τον Ηλία Κασιδιάρη


Δεκάδες επικοινωνίες με διαλόγους - φωτιά από πολλούς πρωταγωνιστές - μέλη της Χρυσής Αυγής - της υπόθεσης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα έρχονται συνεχώς στο φως. Ο ίδιος ο Γιώργος Ρουπακιάς, συγγενείς του αλλά και εντολές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού προς μέλη των «ταγμάτων εφόδου» να εξαφανισθούν από προσώπου γης αποκαλύπτει το Βήμα.

Πλατανιάς - Πανθρακικός 1-1

Πλατανιάς - Πανθρακικός 1-1


Τα μοιράστηκαν στα «Χ»ανιά! (1-1)

Ούτε την έκτη αγωνιστική δεν κατάφερε ο Πλατανιάς να... γευτεί την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αφού ήρθε ισόπαλος στην έδρα του (1-1) με τον Πανθρακικό. Προηγήθηκαν οι Θρακιώτες, ισοφάρισαν στο τέλος οι Κρητικοί με τον Ναζλίδη. Με δέκα τελείωσαν οι φιλοξενούμενοι το ματς
Από την Τρίτη λουκέτο στα καταστήματα των Sprider Stores

Από την Τρίτη λουκέτο στα καταστήματα των Sprider Stores



Αναστέλλεται από την Τρίτη η λειτουργία των καταστημάτων της Sprider Stores. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, βασικός λόγος αυτής της εξέλιξης ήταν η αδιάλλακτη στάση και η άρνηση των τραπεζών να συνεχίσουν την υφιστάμενη έως τώρα χρηματοδότηση.
Έλενα Παπαβασιλείου: «Λάθη κάνουμε όλοι»

Έλενα Παπαβασιλείου: «Λάθη κάνουμε όλοι»



Η Έλενα Παπαβασιλείου κάνει την αυτοκριτική της και μιλά για τις λανθασμένες επιλογές που έχει κάνει κατά καιρούς στην προσωπική της ζωή.
Φρένο... στους βιαστικούς του σεξ! Βρέθηκε η θεραπεία

Φρένο... στους βιαστικούς του σεξ! Βρέθηκε η θεραπεία



Χαράς ευαγγέλια για τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτισης η οποία μπορεί να χαρακτηρίζεται ανδρικό πρόβλημα αλλά στην πραγματικότητα επηρεάζει και τους δύο συντρόφους. Τα κακά νέα είναι ότι πολλοί διστάζουν να το συζητήσουν με κάποιο ειδικό τα καλά νέα είναι ότι πλέον η πρόωρη εκσπερμάτωση βρίσκει...το φάρμακο της.
Ο Στίβεν Κινγκ αγαπά να μισεί τη «Λάμψη» του Κιούμπρικ

Ο Στίβεν Κινγκ αγαπά να μισεί τη «Λάμψη» του Κιούμπρικ



Είναι γνωστή η αποδοκιμασία του Στίβεν Κινγκ για τη μεταφορά της «Λάμψης» του από το μεγάλο Στάνλεϊ Κιούμπρικ, αφού ο συγγραφέας έχει δηλώσει ανοιχτά ότι πρόκειται για τη μόνη μεταφορά έργου του στην οθόνη που θυμάται να έχει μισήσει!
Τρόποι να γίνεις ο εραστής των ονείρων της

Τρόποι να γίνεις ο εραστής των ονείρων της



1. Κόψε τα όργια με τα λίπη, την υπερκατανάλωση πρωτεϊνών και τα κόκκινα κρέατα. Οι άντρες θέλετε τις γυναίκες να είναι όμορφες. Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι να μην είστε υπέρβαροι.

2. Κρύψε τώρα όλα εκείνα τα τεραστίων διαστάσεων Τ-shirts, με κάτι που δείχνει πιο κομψό πάνω σου. Ετσι κι αλλιώς, μάλλον για medium μου φαίνεσαι.

3. Μην εμπιστεύεσαι ποτέ τα -λιγοστά ίσως- μαλλιά σου στα χέρια ενός μπαρμπέρη, που την ίδια στιγμή που σε κουρεύει ακούει αγώνες Κυπέλλου στο ράδιο.

4. Αγόρασέ της ένα νέο ζευγάρι σεντόνια. Χωρίς καθόλου πολυεστέρα, αλλά από αγνό, αιγυπτιακό λευκό βαμβακερό.

5. Τώρα πάμε στα πιο δύσκολα. Χρησιμοποίησε τα χρήματα που προόριζες για το καινούργιο DVD player και χάρισέ της ένα ζευγάρι γόβες Vicini.

6. Δεν μας ενδιαφέρει ποιο είναι το σχέδιό σου. Αρκεί να υπάρχει.

7. Κεριά, κι άλλα κεριά. Είναι πάμφθηνα, αλλά την ίδια στιγμή απίστευτα αποτελεσματικά.

8. Φρόντισε το δώρο σου να εμπεριέχει και μία κάρτα, πάνω στην οποία θα της γράψεις κάτι μόνος σου. Μικρή, αλλά θανατηφόρα, λεπτομέρεια: μην αγοράσεις έτοιμη κάρτα, εκτός και αν θες να γίνεις το επίκεντρο στις συζητήσεις με τις φίλες της.

9. Φτάνει στο σπίτι γεμάτη ενθουσιασμό και διάθεση να σου τραβήξει την προσοχή. Φτάνεις στο σπίτι γεμάτος ενθουσιασμό για μερικές μπίρες και διάθεση να την αράξεις στον καναπέ και να δεις το ματς. Τη στιγμή που θα ανοίξεις την πόρτα φρόντισε να την αγκαλιάσεις και να της πεις, ή να της δείξεις -είναι πάντα προτιμότερο-, πως σου έλειψε πραγματικά. Αυτή η τόσο απλή χειρονομία θα σου γλιτώσει άπειρα «μούτρα» και θα σου εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο στον καναπέ.

10. Μην αφήνεις εκτεθειμένα σε κοινή θέα τα προσωπικά σου σκουπίδια . Γι' αυτό υπάρχουν οι κάδοι απορριμμάτων, οι οποίοι έχουν τη μαγική ικανότητα να της κρύβουν πράγματα, που ποτέ άλλωστε δεν θα καιγόταν να μάθει για σένα.

11. Φτιάξε μία λίστα με όλα όσα θεωρείς πως την κάνουν ανυπόφορη. Κάθε φορά που θα κάνει κάτι που σε ενοχλεί πες της το. Δείξε της ότι δεν είσαι δεδομένος και πως δεν θα βρίσκεσαι στο πλάι της για πολύ καιρό αν η ίδια δεν κάνει κάποια προσπάθεια γι' αυτό.

12. Κράτησέ της την πόρτα για να περάσει, σερβίρισέ τη με το κρασί, την ώρα του λογαριασμού πλήρωσε διακριτικά, γύρισέ τη σπίτι της. Την επόμενη μέρα που θα τα συζητάει στο τηλέφωνο με τις φίλες της, αυτές οι λεπτομέρειες θα κρίνουν την πορεία της σχέσης σας.

13. Ποτέ μη χρησιμοποιείς τη φράση: «Το ξέρω πως δεν είμαι και ο Μπραντ Πιτ, αλλά εντάξει, τρώγομαι». Καμιά φορά, μόνο το γεγονός να το παίζεις, ή να δείχνεις, σέξι είναι αρκετό για να σε κάνει σέξι - στα μάτια της, τουλάχιστον. Και να κάνεις το σταυρό σου γι' αυτό. Οι γυναίκες για να δείχνουν σέξι, πρέπει να είναι όντως σέξι.

14. Απαράβατοι στυλιστικοί κανόνες: τα γυρισμένα μέχρι τον αγκώνα μανίκια είναι μόνο για τους παίκτες του γκολφ. Τα σανδάλια και οι σαγιονάρες πάλι, για τον Χριστό και τις κυρίες της Σαγκάης.

15. Οταν μια γυναίκα σου ζητήσει να τη συνοδέψεις στο γάμο της πρώτης της ξαδέλφης, ή σε κάποιο άλλο οικογενειακό event, σκέψου τι θες από αυτήν τελικά και αποφάσισε στις επόμενες 24 ώρες. Στην περίπτωση που αποφασίσεις πως είναι πολύ νωρίς για σένα, κάνε της τη χάρη και χώρισε εγκαίρως. Κάποια στιγμή θα σε ευγνωμονεί που της έδωσες την ευκαιρία να βρει νωρίς άλλο συνοδό.

16. Μάθε να διαβάζεις -και κυρίως να μεταφράζεις- τη γλώσσα του σώματός της, τα μάτια της, την ψυχή της. Το γεγονός ότι το τελευταίο ημίωρο δεν φωνάζει, δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν είναι έξαλλη μαζί σου.

17. Αν πρόκειται να αργήσεις πάρ' τη τηλέφωνο και πες της το.

18. Να βουρτσίζεις συχνά τα δόντια σου.

19. Να έχεις στο μυαλό σου πως τη μέρα που θα ξεχάσεις να αφαιρέσεις τις επαναστατικές τρίχες, που βγαίνουν απρόσκλητες από τη μύτη σου, θα είναι η μέρα που εκείνη θα ξεχάσει την έννοια του σεξ. Μαζί σου, τουλάχιστον.

20. Κλείσε την τηλεόραση και κρύψε σε ασφαλές μέρος το τηλεκοντρόλ. Ακόμα και αν θες πάση θυσία να μάθεις τι καιρό θα κάνει αύριο στη Λευκορωσία, ή τα σύννεφα που καλύπτουν τη σχέση Σκλεναρίκοβα-Καρεμπέ, θυμήσου πως εκείνη πάλι δεν είναι υποχρεωμένη να μαθαίνει τα πάντα κάθε φορά που μπαίνει στο σαλόνι.

21. Αν δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το τι θέλει για τα γενέθλιά της, ρώτησε τις φίλες της. Μην είσαι αφελής, φυσικά και ξέρουν.

22. Οταν είσαι μαζί της θα διαπιστώσεις πως καμιά φορά το βλέμμα της απορροφάται από κάτι. Θα κλείσει τις κουρτίνες, θα βάλει μουσική στο cd player, θα φέρει ένα μπουκάλι κρασί από το ψυγείο. Σου προτείνει ανεπιφύλακτα αυτές τις μεγαλειώδεις στιγμές για να αδράξεις την ευκαιρία να φυσήξεις τη μύτη σου ή να ξυστείς σε σημεία που ποτέ δεν θα ήθελε να γίνει μάρτυρας.

23. Ξεσκόνισε το σαλόνι σου, τρίψε τα μάρμαρα του μπάνιου σου, πλύνε τα πιάτα. Σε απλά ελληνικά: γίνε ενήλικας.



Ημερομηνία δημοσίευσης: 30 Σεπ 2013
Πηγή: ourlife.gr
Τα οικονομικά επηρεάζουν την ικανότητα του ατόμου να σκέφτεται

Τα οικονομικά επηρεάζουν την ικανότητα του ατόμου να σκέφτεται


Φωτογραφία για Τα οικονομικά επηρεάζουν την ικανότητα του ατόμου να σκέφτεται

Δυσκολεύεται να λύσει προβλήματα που ανακύπτουν. Νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science υποστηρίζει ότι η οικονομική κατάσταση του ατόμου επηρεάζει την ικανότητά του να σκέφτεται καθαρά.
Πώς αυτή η φίλη απ' το Facebook 'φωνάζει' ότι σε θέλει

Πώς αυτή η φίλη απ' το Facebook 'φωνάζει' ότι σε θέλει



Μετρημένα κουκιά είναι. Στον ψηφιακό κόσμο, το κορίτσι που σε γουστάρει, θέλει να κρυφτεί, αλλά τα social media δεν την αφήνουν. Δεν θα ανακαλύψουμε την Αμερική εδώ. Δεν θα αναλύσουμε το πώς θα καταλάβεις ότι αρέσεις σε μια άγνωστη, σε ένα μπαρ, ενώ ανάμεσά σας υπάρχουν τρεις γλάστρες με ψηλά φυτά, δύο σερβιτόροι και μια απόσταση που πρέπει να διανύσετε. 
«Επιχειρησιακός αρχηγός» και «εκπαιδευτής» ο Κασιδιάρης, σύμφωνα με τη δικογραφία

«Επιχειρησιακός αρχηγός» και «εκπαιδευτής» ο Κασιδιάρης, σύμφωνα με τη δικογραφία


«Επιχειρησιακός αρχηγός» και «εκπαιδευτής» ο Κασιδιάρης, σύμφωνα με τη δικογραφία

Ρόλος «επιχειρησιακού αρχηγού» της εγκληματικής οργάνωσης φαίνεται να προκύπτει για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασσιδιάρη, από τα στοιχεία της δικογραφίας.
Ξεκίνησε η δίκη για τα στημένα

Ξεκίνησε η δίκη για τα στημένα



Μετά από συνεχής αναβολές, ξεκίνησε (επιτέλους) σήμερα (30/9) η δίκη για τα στημένα ματς. Η εισαγγελέας πρότεινε να διαρκεί η διαδικασία μέχρι τις 6 το απόγευμα, ώστε να συνεχίζετε κανονικά αν υπάρξει κάποιο νέο τηλεφώνημα-φάρσα για βόμβα.
Μουζουράκης και Αλευράς στο Fuzz

Μουζουράκης και Αλευράς στο Fuzz


Main_slider

Το άναρχο καμπαρέ τους σκηνοθετεί η Ελένη Γκασούκα, από τον Ιανουάριο του 2014. Η σκηνική τους χημεία είναι δεδομένη. Και η συνεργασία τους δοκιμασμένη εδώ και χρόνια. Ο λόγος για τον Πάνο Μουζουράκη και τον Θανάση Αλευρά οι οποίοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά μαζί με άλλους με αφορμή τους «Ήρωες» της Ελένης Γκασούκα.
Απότομη επιδείνωση του καιρού

Απότομη επιδείνωση του καιρού


Απότομη επιδείνωση του καιρού

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Η νύφη σιδερώνει, ο γαμπρός τη μπουγελώνει!

Η νύφη σιδερώνει, ο γαμπρός τη μπουγελώνει!



Ούτε οι περαστικοί από τη Δαιδάλου, τον κεντρικότερο πεζόδρομο του Ηρακλείου, πίστευαν αυτό που αντίκριζαν. Ένας νεαρός, φορώντας γαμπριάτικο κουστούμι, "έλουζε" αδειάζοντας έναν κουβά νερό μια νύφη!
Στο άρθρο 99 εντάχθηκε η εταιρεία Μπάμπης Βωβός

Στο άρθρο 99 εντάχθηκε η εταιρεία Μπάμπης Βωβός


Στο άρθρο 99 εντάχθηκε η εταιρεία Μπάμπης Βωβός

Σε καθεστώς δικαστικής προστασίας του άρθρου 99 του πτωχευτικού κώδικα εντάχθηκε, βάσει σχετικής δικαστικής απόφασης, η οικοδομική εταιρεία Μπάμπης Βωβός.
Η Ελληνίδα που τρελαίνει το Βollywood

Η Ελληνίδα που τρελαίνει το Βollywood


H 23χρονη ηθοποιός συμμετέχει στο διάσημο reality τηλεπαιχνίδι της Ινδίας, «Bigg Boss».

Βρέθηκε στην άλλη άκρη της Γης για να κυνηγήσει το όνειρό της. Η Ελληνοσουηδικής καταγωγής ηθοποιός Ελλη Αβραμίδου άφησε πίσω της τη «μουντή» Στοκχόλμη για να βρεθεί στην «πολύχρωμη» Βομβάη (νυν Μουμπάι) με έναν και μοναδικό στόχο: να κατακτήσει το Bollywood. Και, όπως φαίνεται, τα κατάφερε, αφού σε έναν μήνα κάνει πρεμιέρα η πολυδιαφημισμένη ταινία «Mickey Virus», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον τηλεοπτικό σταρ Μάνις Πολ.
Πώς θα ήταν η ζωή σου αν ο αδερφός σου ήταν ροκ σταρ;

Πώς θα ήταν η ζωή σου αν ο αδερφός σου ήταν ροκ σταρ;



Μπορείς να φανταστείς πώς θα ήταν η ζωή σου αν ο αδερφός σου ήταν ροκ σταρ; Θα άντεχες να τον βλέπεις περικυκλωμένο από αμέτρητους αμετανόητους θαυμαστές, ενώ εσύ είσαι απλώς ο roadie στην περιοδεία του; Θα είχες την υπομονή να περάσεις μήνες ολόκληρους στον δρόμο, συνοδεύοντας τις εξαντλητικές περιοδείες και τις παρασκηνιακές εντάσεις του συγκροτήματός του;
Ξανθιά και… ημίγυμνη η Ριάνα στο νέο της βίντεο κλιπ

Ξανθιά και… ημίγυμνη η Ριάνα στο νέο της βίντεο κλιπ


Ξανθιά και… ημίγυμνη η Ριάνα στο νέο της βίντεο κλιπ

Με κατάξανθη κοντή περούκα, στυλ ‘20s, διχτυωτή ολόσωμη φόρμα και ένα μικροσκοπικό μαύρο εσώρουχο, η ημίγυμνη Ριάνα πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ του ολοκαίνουργιου τραγουδιού της "Pour It Up".
Τα κατοικίδια ζώα προστατεύουν την καρδιά

Τα κατοικίδια ζώα προστατεύουν την καρδιά



Οι άνθρωποι που έχουν στο σπίτι τους κατοικίδια ζώα, κινδυνεύουν λιγότερο από προβλήματα καρδιάς, σύμφωνα με τον Αμερικανικό Καρδιολογικό Σύλλογο. Σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, αναφέρεται ότι η κατοχή ενός κατοικίδιου μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο του ιδιοκτήτη για καρδιοπάθεια, καθώς σχετίζεται με λιγότερη παχυσαρκία, καθώς επίσης με χαμηλότερα επίπεδα αρτηριακής πίεσης, λιπιδίων (τριγλυκεριδίων) και χοληστερόλης.
12 κολπάκια για την αναζήτηση στο Google που δεν ήξερες!

12 κολπάκια για την αναζήτηση στο Google που δεν ήξερες!



Η μηχανή αναζήτησης της Google είναι ένα πολύ καλό εργαλείο και κρύβει πιο πολλά μυστικά από όσα γνωρίζουμε. Οι πιο πολλοί κάνουμε τις αναζητήσεις μας απλώς πληκτρολογώντας την λέξη ή φράση που θέλουμε να αναζητήσουμε. Υπάρχουν όμως κάποια κολπάκια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στις αναζητήσεις μας ώστε να κάνουμε πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα, να πάρουμε περισσότερες παραπλήσιες αναζητήσεις και γενικά να κάνουμε την ζωή μας λιγάκι πιο εύκολη.
Το «who is who» των συλληφθέντων χρυσαυγιτών

Το «who is who» των συλληφθέντων χρυσαυγιτών


Το «who is who» των συλληφθέντων χρυσαυγιτών

Πίσω από τα σίδερα της φυλακής βρίσκεται πλέον το ένα τρίτο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής. Από τους 18 βουλευτές που κάθισαν στα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου πέρυσι τον Ιούνιο, οι έξι συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα, ανάμεσά τους και ο αρχηγός της νεοναζιστικής οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος.
Στο «Ραντεβού Μετά τα Μεσάνυχτα» το χρυσό βραβείο στις Νύχτες Πρεμιέρας

Στο «Ραντεβού Μετά τα Μεσάνυχτα» το χρυσό βραβείο στις Νύχτες Πρεμιέρας


Στο «Ραντεβού Μετά τα Μεσάνυχτα» το χρυσό βραβείο στις Νύχτες Πρεμιέρας

Στη γαλλική ταινία «Ραντεβού Μετά τα Μεσάνυχτα» απονεμήθηκε την Κυριακή το βραβείο Χρυσή Αθηνά του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Νύχτες Πρεμιέρας».
Η σύντροφος του Λαγού από την Αλβανία, η «πάνοπλη» αστυνομικός και η «θεωρητική»

Η σύντροφος του Λαγού από την Αλβανία, η «πάνοπλη» αστυνομικός και η «θεωρητική»


h-syntrofos-toy-lagoy-apo-thn-albania-h-panoplh-astynomikos-kai-h-thewrhtikh

Τον δικό τους ξεχωριστό ρόλο στη Χρυσή Αυγή έπαιζαν και οι γυναίκες της οργάνωσης. Τρεις εξ αυτών έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Η σύντροφος του Γιάννη Λαγού, σύμφωνα με το protothema, αλβανικής καταγωγής, Νικολέτα Μπενέκη, ήταν επικεφαλής του Μετώπου Γυναικών στην Περιφέρεια Πειραιά της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια έκρυβε την αλβανική καταγωγή της και εξαπέλυε μάλιστα και ύβρεις σε βάρος των συμπατριωτών της.
"Αθάνατα" τρόφιμα: Οκτώ προϊόντα που δεν έχουν ημερομηνία λήξης

"Αθάνατα" τρόφιμα: Οκτώ προϊόντα που δεν έχουν ημερομηνία λήξης

"Αθάνατα" τρόφιμα: Οκτώ προϊόντα που δεν έχουν ημερομηνία λήξης


Σε μια εποχή που όλοι πιστεύουν ότι τα πάντα έχουν ημερομηνία λήξης, οκτώ... αθάνατα τρόφιμα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπορούν να διατηρηθούν επ' άπειρο και να καταναλωθούν οποτεδήποτε.
Μελανιά; Συμβουλές εξαφάνισης!

Μελανιά; Συμβουλές εξαφάνισης!


Μελανιά; Συμβουλές εξαφάνισης!

Μελανιά; Και τώρα πως θα την καλύψεις; Για να καλύψεις λοιπόν τις μελανιές από τα πόδια σου ή το σώμα σου ένα έξυπνο και εύκολο τρικ είναι να προσπαθήσεις να "χτυπήσεις" πρώτα το σκούρο μοβ χρώμα της μελανιάς.
Τίτλοι τέλους για τη δημοφιλή σειρά «Breaking Bad»

Τίτλοι τέλους για τη δημοφιλή σειρά «Breaking Bad»


Τίτλοι τέλους για τη δημοφιλή σειρά «Breaking Bad»

Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι θαυμαστές του Breaking Bad από το φινάλε της σειράς που καθήλωσε στη μικρή οθόνη εκατομμύρια τηλεθεατές και τους έκανε να μιλούν για την καλύτερη τηλεοπτική σειρά των τελευταίων ετών.
Αυλαία με Πλατανιάς-Πανθρακικός και Καλλονή-Ατρόμητος

Αυλαία με Πλατανιάς-Πανθρακικός και Καλλονή-Ατρόμητος


Αυλαία με Πλατανιάς-Πανθρακικός και Καλλονή-Ατρόμητος

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα, Δευτέρα, η 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Πανθρακικό και η Καλλονή φιλοξενεί τον Ατρόμητο.
Και τεφτέρι και τηλέφωνο

Και τεφτέρι και τηλέφωνο


Και τεφτέρι και τηλέφωνο

Είναι και τεφτέρι και τηλέφωνο. Δύο σε ένα. Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο γκατζετάκι δεν παραπεμπει καθόλου σε τηλέφωνο. Αντίθετα, φέρνει πολύ σε σημειωματάριο.
Πιστόλι και εικόνες του Χίτλερ στο σπίτι του Παππά

Πιστόλι και εικόνες του Χίτλερ στο σπίτι του Παππά



Περίστροφο, φωτογραφίες του Χίτλερ, σβάστικες και γερμανικά κράνη έχουν βρει μέχρι στιγμής τα μέλη της Αντιτρομοκρατικής που κάνουν έρευνα στο σπίτι του Χρήστου Παππά στα Γιάννενα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega.
Στη δημοσιότητα το εννιασέλιδο πόρισμα για τη Χ.Α.

Στη δημοσιότητα το εννιασέλιδο πόρισμα για τη Χ.Α.



Κόλαφος για τη δομή και τη λειτουργία της Χρυσής Αυγής είναι το πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη. Ο εισαγγελικός λειτουργός αναφέρεται στο ιστορικό της οργάνωσης, η οποία, όπως τονίζει, έχει ιεραρχική-πυραμιδική δομή, με "εξουσία του αρχηγού" κατά το χιτλερικό δόγμα.
Η Irina Shayk ποζάρει με τα εσώρουχά της ( photos )

Η Irina Shayk ποζάρει με τα εσώρουχά της ( photos )


Χάρμα οφθαλμών! Η Ιρίνα Σάγιακ ποζάρει με τα εσώρουχά της

Επιστράτευσε για ακόμη μία φορά το ακαταμάχητο σεξ απίλ της και το αποτέλεσμα είναι απλά πανέμορφο, αισθησιακό και άκρως θηλυκό. Η Ιρίνα Σάγιακ έμεινε με τα εσώρουχά της και πόζαρε στο φακό τις ιδανικές αναλογίες της, αλλά και την εξωτική ομορφιά της.