Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η Ευαγγελία Αραβανή μοιράζεται beauty tips


Η Ευαγγελία Αραβανή φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «CLOSE UP» που κυκλοφορεί στη Βόρεια Ελλάδα και μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου, ενώ μοιράστηκε το καθημερινό μενού και τα βασικά beauty tips της.


Σχετικά με τα μικρά μυστικά της εξωτερικής της εμφάνισης και της εντυπωσιακής σιλουέτα της, η πρώην Σταρ Ελλάς είπε: «Συνήθως ξυπνάω στις 9:00, ανάλογα βέβαια με το πρόγραμμα της προηγούμενης μέρας. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να φάω το πρωινό μου, γάλα με δημητριακά ή τοστ. Μπορεί και να πάρω απέξω καμιά τυρόπιτα ή και μπουγάτσα. Όχι, δεν κάνω δίαιτα και ειδικά τώρα με το DWTS τρώω περισσότερο και δε με πιάνει!», ενώ πρόσθεσε: «Αυτό που σίγουρα κάνω κάθε βράδυ προτού κοιμηθώ είναι ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ. Στη συνέχεια, βάζω απαραιτήτως ενυδατική κρέμα προσώπου και πέφτω για ύπνο».

Η Ευαγγελία Αραβανή, μάλιστα, αποκάλυψε την ηλικία της, λέγοντας παράλληλα: «Στο τέλος του μήνα θα γίνω 28 και μου φαίνεται κάπως περίεργο. Είχα συνηθίσει τον εαυτό μου γύρω στα 25, τα επόμενα χρόνια δεν κατάλαβα πώς πέρασαν και, τώρα που πλησιάζω στην τρίτη δεκαετία της ζωής μου, δεν σου κρύβω ότι αγχώνομαι λίγο. Από την άλλη, βέβαια, και μέσα από τις συζητήσεις που κάνω με φίλους και γνωστούς, καταλαβαίνω ότι το να πλησιάζει μία γυναίκα τα 30 σημαίνει ότι εισέρχεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Το συνειδητοποιώ και από τον εαυτό μου: βλέπω ότι γίνομαι σε όλα καλύτερη όπως περνούν τα χρόνια».


Ημερομηνία δημοσίευσης : 24 Νοε 2013




 
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: