Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Τα ατελείωτα πόδια της Alessandra Ambrosio ( photos )



Η Alessandra Ambrosio κολάζει και άγιο στη νέα καμπάνια της Chanel. Την είδαμε στη φωτογράφιση για τη νέα collection της Chanel. Τόσο όμορφη, τόσο επαγγελματίας, τόσο ψηλή αλλά πάνω από όλα μάνα.


Στα γυρίσματα της νέας καμπάνιας βρέθηκε με την 5χρονη κόρη της, Anja, την οποία έσπευδε να φροντίσει κάθε φορά που έβρισκε χρόνο. Και αυτή για μοντέλο πάει να μου το θυμηθείτε.


Ο άγγελος της Victoria Secret βρέθηκε στο Beverly Hills και έστειλε στον έβδομο ουρανό όσους την είδαν με τα καταπληκτικά κομμάτια του γαλλικού οίκου.
Τι πόδια ήταν αυτά; Ατελείωτα. Όσο και να σκρολάραμε βλέπαμε παντού πόδια. Άλλοι βλέπουν κύκλους, άλλοι τρίγωνα κι άλλοι πόδια, οι τελευταίοι ήμασταν εμείς.
Άξιο θαυμασμού το 32χρονο μοντέλο. Ό,τι κι αν έβαλε ήταν κούκλα. Το ένα καλύτερο από το άλλο και εμείς από το κακό στο χειρότερο. Κάθε κλικ δικό της, μία απόφαση δική μας για δίαιτα.
Δεν είναι τυχαίο που το περιοδικό People την έχει συμπεριλάβει στη λίστα του με τους 100 πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου για το έτος 2007 και το FHM την κατέταξε 5η στη λίστα του με τις 100 πιο σέξι γυναίκες.
Και επειδή η τελειότητά της έχει επίδραση στο νευρικό μας σύστημα να σας ενημερώσω πως έχει υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση στα άλλοτε πεταχτά αυτιά της. Δεν αισθάνεστε λιγάκι καλύτερα;
Ας ρίξουμε μία ματιά στο backstage της καμπάνιας



















Ημερομηνία δημοσίευσης : 16 Οκτ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: