Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Kama sutra: 5 στάσεις της εύκολης ηδονής!

Το Kama sutra δεν ήταν μόνο ένα βιβλίο με στάσεις του σεξ αλλά αποτελούσε τρόπο ζωής! Ωστόσο περιέχει λεπτομερείς οδηγίες για διάφορες στάσεις που θα ανανεώσουν την ερωτική σας ζωή!

Το ερωτικό “V”Η γυναίκα κάθεται στην άκρη του τραπεζιού. Ο άντρας βρίσκεται μπροστά της και λυγίζει τα πόδια του για να είναι στην καλύτερη θέση για διείσδυση!

Στη συνέχεια η γυναίκα αγκαλιάζει τον σύντροφό της περνώντας τα χέρια της γύρω από το λαιμό του και βάζει τα πόδια της στους ώμους του κάνοντας την διείσδυση πιο έντονη.


Η ανάποδη καουμπόισσα

Είναι ίσως η πιο καταπληκτική στάση της λίστας. Ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα και η γυναίκα γονατίζει από πάνω του ώστε να έχει τον έλεγχο των διεισδύσεων ανεβοκατεβαίνοντας και κουνόντας τους γοφούς της, στηριζόμενοι στους μηρούς του συνρόφου της


Το “σπασμένο” μπαμπού

Η γυναίκα βάζει το πόδι της πάνω από τον έναν ώμο του άντρα. Ο άνδρας κρατάει τον άλλο της μηρό και μπαίνει μέσα της. Έχοντας τα χέρια της ελεύθερα η γυναίκα μπορεί να να χαϊδεύει την κλειτορίδα της για πιο έντονους οργασμούς ή να πιάνει το πέος του συντρόφου της καθώς μπαίνει μέσα της.
Η ερωτική σκαλωσιά

Η γυναίκα γονατίζει μπροστά από τον άντρα της και εκείνος βρίσκεται σε ένα πιο χαμηλό σκαλοπάτι. Ο άντρας στηριζόμενος στους γοφούς της μπαίνει μέσα της κάνοντας ένα εναλλακτικό doggy style!

Ο μεντεσές

Αυτή η στάση είναι ιδανική γιατί μπορείς να ελέγξεις το βάθος των διεισδύσεων. Ο άνδρας γονατίζει και γέρνει προς τα πίσω στηριζόμενος στο ένα του χέρι ενώ η γυναίκα είναι στα τέσσερα, επιτρέποντας στον σύντροφό της να μπει μέσα της όσο βαθιά επιθυμεί!



SHARE THIS

0 σχόλια: