Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ποιος έφτιαξε τα Zara??



Πολύς κόσμος αναρωτιέται κατά καιρούς τι προέλευσης είναι τα ρούχα Zara..Έτσι εμείς αποφασίσαμε  να σας πούμε μερικά πράγματα για την αγαπημένη σας μάρκα.


Τα ZaraΤα Zara είναι ρούχα Ισπανικής προέλευσης και δημιουργήθηκαν σαν φίρμα το 1975 από τις Amancio Ortega και Rosalia Mera. Σήμερα ανήκει στον όμιλο της Inditex. Άλλες μάρκες που ανήκουν στην Inditex είναι οι Massimo Dutti, Pull and Bear, Oysho, Uterque, Stradivarius και Bershka. είναι ρούχα Ισπανικής προέλευσης και δημιουργήθηκαν σαν φίρμα το 1975 από τις Amancio Ortega και Rosalia Mera. Σήμερα ανήκει στον όμιλο της Inditex. Άλλες μάρκες που ανήκουν στην Inditex είναι οι Massimo Dutti, Pull and Bear, Oysho, Uterque, Stradivarius και Ber



Για να δημιουργηθεί ένα ρούχο Zara και να είναι έτοιμο προς πώληση σε κάποιο κτάστημα, χρειάζεται να περάσουν μόνο 2 εβδομάδες. Κάθε χρόνο η εταιρία παράγει 10.000 νέα σχέδια. Αυτό που κάνει εντύπωση όσον αφορά τα Zara είναι πως ξοδεύουν ελάχιστα χρήματα για διαφημίσεις και αντ’αυτού ανοίγουν συνέχεια νέα καταστήματα.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: