Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Vergara, Kardashian, Longoria: Νέες, ωραίες και… οι πιο πλούσιες!


H Sofia Vergara, η Kim Kardashian και η Eva Longoria είναι οι τρεις πιο καλοπληρωμένες ηθοποιοί της τηλεόρασης για το περιοδικό Forbes, με πρώτη την Vergara που κοσμεί και το εξώφυλλο του νέου τεύχους του …


Η υψηλότερα αμειβόμενη σταρ της τηλεόρασης για το περιοδικό είναι η SofiaVergara καθώς η ηθοποιός της αμερικανικής σειράς “Modern Family” εισέπραξε συνολικά 19 εκ. δολάρια τον χρόνο που μας πέρασε.

Χάρη στην πετυχημένη σειρά του ABC, η Sofia Vergara έκλεισε μια σειρά από συμφωνίες, ένα συμβόλαιο με σειρά ρούχων με την υπογραφή της αλλά και έγινε συνιδρύτρια μιας εταιρίας media το 1996 . Από ότι φαίνεται η Sofia έχει διασφαλίσει το μέλλον της για τα επόμενα χρόνια.

Η Kim Kardashian έρχεται δεύτερη με συνολικές απολαβές 18 εκ. δολάρια. Ενώ δεν θεωρείται ηθοποιός, η συμμετοχή της σε τηλεοπτικό ριάλιτι της δίνει θέση στη λίστα, εξάλλου η οικογένειά της ανανέωσε το συμβόλαιό του “Keeping Up With The Kardashians” για 30 εκ. δολάρια. με το E!

Όπως και η Vergara απόκτησε την Kmart συλλογή ρούχων, η οικογένεια της έχει σειρά ρούχων με την Sears, και η ίδια η στάρλετ έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα περισσοτέρων από 60 περιοδικών τους τελευταίους 12 μήνες.

Η Eva Longoria έρχετια Τρίτη κατά σειρά στη λίστα, φτάνοντας σε 15 εκ. δολάρια για το ρόλο της στο “Desperate Housewives” του ABC’ , και αφου έφερε 375,000 δολάρια το επεισόδιο , έχει υπογράψει συμφωνίες με την L’Oreal και την Pepsi Next που της απέφεραν επιπλέον 5 εκ. δολάρια. Μάλλον τα κατάφερε κι αυτή καλά, θα μπορούσαμε να πούμε.





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: