Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Tα fitness μυστικά των πιο καλλίγραμμων Eλληνίδων


Tα fitness μυστικά των πιο καλλίγραμμων Eλληνίδων

Aνακαλύψαμε τα μυστικά τους και τα μοιραζόμαστε μαζί σας...

H χώρα μας ως γνωστόν φημίζεται για τις ωραίες και σέξι γυναίκες της από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Επόμενο είναι λοιπόν να μην αποτελούν εξαίρεση και οι κυρίες της showbiz οι οποίες κοσμούν τα εξώφυλλα των περιοδικών με τα καλλίγραμμα κορμιά τους και κάνουν εμάς τις κοινές θνητές να αναρωτιόμαστε τι κάνουν κάθε χρόνο και είναι όλο και πιο fit. Και επειδή δεν μας αρέσει να μένουμε με άλυτες απορίες, ρωτήσαμε και μάθαμε τα μικρά καθημερινά fitness μυστικά των πιο καλλίγραμμων ελληνίδων και σας τα παρουσιάζουμε...

Φαίη Σκορδά: Η πανήψυλη βορειολεαδίτισσα και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega, μπορεί να έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί μόλις ένα χρόνο πριν, αλλά χωρίς υπερβολή το κορμί της δεν μαρτυρά σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο. Γραμμωμένη με υπέροχα μακριά πόδια και με ύψος 1.78 και 59 κιλά, αποκαλύπτει ότι δε στερείται κανένα φαγητό απλά αποφεύγει τις υπερβολές. Μάλιστα, για να επανέλθει στα κιλά της μετά τη γέννα εφάρμοσε την μέθοδο εξάσκησης ΤRX που ενδυναμώνει τους μυς ενώ όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο κάνει τζόκινγκ.

Δούκισσα Νομικού: Η Ελληνίδα Barbie διαθέτει ένα από τα πιο θανατηφόρα κορμιά της ελληνικής showbiz. Η ίδια εξομολογείται ότι αυτό είναι αποτέλεσμα συνδυασμού άσκησης και υγιεινής διατροφής. «Έχω μάθει να τρώω σωστά κι αυτό με βοήθησε να μην έχω ποτέ παραπάνω κιλά». Εννοείται ότι δεν παραλείπει να γυμνάζεται συστηματικά καθώς η άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της από την παιδική της ακόμα ηλικία.

Ελένη Μενεγάκη: Μετά από τρία παιδιά, η εθνική μας παρουσιάστρια μπορεί να υπερηφανεύεται για τις άψογες αναλογίες του κορμιού της και με το παραπάνω. Μπορεί η ωραία Ελένη να μην ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, ωστόσο φροντίζει να πίνει πολύ νερό, αποφεύγει τη ζάχαρη και το αλκοόλ και ειδικά το καλοκαίρι εμπλουτίζει τη διατροφή της με φρέσκα φρούτα.

Eλεονώρα Μελέτη: H όμορφη παρουσιάστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη της στα σπορ και ειδικότερα τα θαλάσσια, ενώ ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει ουκ ολίγες φορές να κάνει θαλάσσιο σκι αλλά και wind surf. Η ίδια έχει κατά καιρούς δηλώσει ότι το μυστικό του γραμμωμένου της κορμιού δε βρίσκεται σε κάποια δίαιτα αλλά στη συστηματική άσκηση. Μάλιστα, όποτε ξεκλέβει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αθλείται συστηματικά στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ με αερόβιες ασκήσεις στίβου και βάρη.

Πατρίτσια-Μιλίκ Περιστέρη: Η νεαρή και εντυπωσιακή ηθοποιός, έχει μάθει από μικρή να κρατά το σώμα της σε φόρμα καθώς έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με το μπαλέτο, την κολύμβηση, το στίβο, το μπάσκετ και το τένις! Πλέον έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο wind surf και το snowbord ενώ στο καθημερινό της πρόγραμμα φιγουράρουν οι pilates και το τζόκινγκ.

Σίσσυ Φειδά: H τηλεοπτική interior designer έχει ύψος 1.68 και βάρος 52 κιλά και ένα κορμί που αγγίζει το τέλειο! Το μυστικό της είναι το κολύμπι και φυσικά η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού και φρούτων. Όσον αφορά στη γυμναστική, καθοδηγείται από personal trainer ενώ προτιμά τις αερόβιες ασκήσεις.

Eλένη Φουρέιρα: Η εκρηκτική τραγουδίστρια διαθέτει εκπληκτική κίνηση πάνω στη σκηνή η οποία φυσικά συνοδεύεται από ένα αψεγάδιαστο κορμί. Η κολύμβηση, το τζόκινγκ και οι pilates ευθύνονται για τα εξαιρετικά αποτελέσματα ενώ η ίδια δηλώνει: « Δεν είμαι υπέρ της εξαντλητικής δίαιτας. Δεν έχω πάρει ποτέ χάπια αδυνατίσματος». Την πιστεύουμε...

Κατερίνα Στικούδη: Αν η Elle MacPherson είναι το κορμί του διεθνούς modeling τότε και η Ελλάδα διαθέτει το δικό της και δεν είναι άλλο από την Κατερίνα Στικούδη. Η σέξι Κατερίνα, διατηρεί το υπέροχο κορμί της με μικρά και τακτικά γέυματα ενώ πάντα τα συνοδεύει με σαλάτα. Το καλοκαίρι πίνει πολύ νερό ενώ το δείπνο της είναι συνήθως γιαούρτι με φρούτα και μέλι.

Νατάσα Καλογρίδη: Η γνωστή ηθοποιός είναι λάτρης της άσκησης και αυτό είναι ολοφάνερο στη σιλουέτα της. Συγκεκριμένα, ακολουθεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα που εστιάζει κυρίως στην κοιλιά και τα πόδια ενώ ασκείται αυστηρά τρεις έως τέσσερις φορές την εβδομάδα. Σημαντικό ρόλο στη σιλουέτα της έπαιξε και η ενασχόλησή της με το Dancing With The Stars.

Eυαγγελία Αραβανή: Το 26χρονο μοντέλο μπορεί να μην έχει ανάγκη από δίαιτες αλλά κάνει κάποιες θυσίες ώστε να έχει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θαυμάζουμε στην παραλία. Αποφεύγει λοιπόν τα τηγανητά και γενικότερα τα παχυντικά φαγητά ενώ προτιμά να μαγειρεύει η ίδια. Το καλοκαίρι κολυμπάει καθημερινά ενώ στο διαιτολόγιό της τα φρούτα είναι αναντικατάστατα. Τέλος, τρώει μόνο ένα κυρίως γεύμα την ημέρα.

Bίκυ Καγιά: Η Ελληνίδα supermodel και πλέον παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, έχει δηλώσει κατά καιρούς: « Εκτός από τον καλό μεταβολισμό που έχω, με βοήθησε επιπλέον ότι είμαι αθλητικός τύπος από παιδί, έτσι ποτέ δεν είχα θέμα με το βάρος μου». Επιπλέον, εξομολογείται ότι αποφεύγει τις μεγάλες ποσότητες φαγητού ενώ το διατροφικό της μενού κυριαρχείται από φρούτα, σαλάτες και φυσικούς χυμούς.

Mαρία Σολωμού: Η γνωστή ηθοποιός η οποία έχει ύψος 1.67 και ζυγίζει 50 κιλά διατηρείται σε φόρμα, και ομολογουμένως εξαιρετική, καταναλώνοντας αποκλειστικά ζυμαρικά ολικής άλεσης ενώ πλέον προτιμά το γάλα ρυζιού. Έχει αποκλείσει εντελώς από τη διατροφή της τη ζάχαρη, την μαγιά και τα γαλακτοκομικά. Είπαμε, το κορμί απαιτεί θυσίες...

Nίκη Κάρτσωνα: Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο είχε ασχοληθεί από μικρή με την ρυθμική γυμναστική κάτι που τη βοήθησε να χτίσει ένα καλλίγραμμο κορμί. Πλέον ασκέιται με τη βοήθεια personal trainer και συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες της ημέρας. Το πρόγραμμά της, το οποίο είναι διάρκειας 60 λεπτών περιλαμβάνει ασκήσεις με βάρη ή λάστιχο. Το αγαπημένο της μότο είναι: « Ο καφές μπορεί να περιμένει»!

Mαριέττα Χρουσαλά: Η 29χρονη παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, μπορεί να διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά η σιλουέτα της παραμένει άψογη. Aπό μικρή έδειξε ιδιαίτερη κλίση στα σπορ καθώς ασχολήθηκε με το στίβο και το beach volley. Όσον αφορά στη διατροφή της, φροντίζει να καταναλώνει καθημερινά πέντε γεύματα ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα λαχανικά. Last but not least: Το πρώτο πράγμα που κάνει μόλις ξυπνήσει είναι να πιει ένα ποτήρι νερό.

Νάντια Μπουλέ: Η 28χρονη παρουσιάστρια είναι οπαδός μίας νέας τάσης που ακούει στο όνομα hot yoga. Συγκεκριμένα, οι ασκήσεις yoga εκτελούνται σε θερμοκρασία 40 βαθμών κελσίου με τα αποτελέσματα να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή! Παράλληλα, πειραματίζεται και με θαλάσσια σπορ...

Μαριάντα Πιερίδη: Η σέξι τραγουδίστρια διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα και καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz. Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει spinning ενώ φροντίζει να κολυμπάει σχεδόν καθημερινά.

Bίκυ Χατζηβασιλείου: Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει με αυστηρό ντύσιμο λόγω της τηλεοπτικής της παρουσίας, αλλά κάτω από τα φορέματα και τα ταγέρ η παρουσιάστρια του ALPHA κρύβει ένα σούπερ γραμμωμένο κορμί το οποίο οφείλει στην αγάπη της για το beach volley. «Το beach volley σώζει την ψυχή μου» εξομολογείται, και χαρίζει τέλειους κοιλιακούς συμπληρώνουμε εμείς!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: