Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Η Χάιντι Κλουμ Μάς Αναστατώνει Και μας δίνει αφορμή για αφιέρωμα στις point of boob φωτογραφίες



Δεν ήξερα πώς τις λέγανε. Δεν με ενδιέφερε. Δεν με ένοιαζε. Εξάλλου άλλος το λέει point of boob (λόγω του μέρους από το οποίο γίνεται η λήψη -κάτι σαν bird's eye ένα πράγμα) άλλο το λέει body surf. Αυτά είναι ψιλά γράμματα. Εγώ ξέρω ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι άκρως καλοκαιρινές και ποτέ δεν μπορείς να σταματήσεις σε μόνο μία. Ειδικά αν έρχονται στα ξαφνικά στο timeline σου.



Και ειδικότερα όταν απεικονίζεται το κορμί της Χάιντι Κλουμ. Έτσι ξαφνικά σκάει μπροστά σου σαν βόμβα και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Με τίτλο που δεν σε βάζει σε υποψίες, αλλά καυτό περιεχόμενο. "Gorgeous day" έγραφε απλά το tweet. Πού να φανταστείς ότι, κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που το συνόδευε, σε περίμενε αυτό:


H κορμάρα της Χάιντι με μαγιό, μία μπύρα αριστερά της, φόντο την θάλασσα, και ελαφρώς ανασηκωμένο το κάτω μαγιό. Σοκ, δέος, πανικός, συγκοπή. Όλα μαζί. Ταυτόχρονα.








 Όμως η Χάιντι δεν είναι η μόνη που έχει ανεβάσει τέτοια φωτογραφία. Μπορεί να έχει ανεβάσει την καλύτερη, αλλά όχι τη μόνη.

Αλησμόνητη είναι και η Άντριαν Κάρι η οποία έχει χτυπήσει δύο φορές. Μία με μαύρο:

Και μία με μπλε μαγιό. 

Όμως δεν πρέπει να δίνουμε σημασία μόνο στις σελέμπριτιζ του είδους. Τα απλά καθημερινά κορίτσια έχουν εντριφύσει, το έχουν δουλέψει, έχουν κάνει άπειρες πρόβες στην πόζα και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό και επαγγελματικό. Όπως αυτή η λήψη με την λεοπάρ λεπτομέρεια:

Ή αυτό το double point of boob χτύπημα:

Υ.Γ. 1: Η συλλογή περιέχει και φωτογραφία της Coco (δεν την ξέρεις; θα' πρεπε) point of boob και point of butt. 

Υ.Γ. 2: Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην προσπάθεια της Μιράντα Κέρ που ανέβασε τα υπέροχα πόδια της. Όμως, συγγνώμη Μιράντα, ήρθες δεύτερη στην καρδιά μας. 

Υ.Γ. 3: Παρακολουθώντας τα αβατάρια που κυκλοφορούν σε twitter και instagram μπορείς πολύ έυκολα να αναλογστείς ότι ένα αφιέρωμα στις ελληνικές point of boob φωτογραφίες δεν αργεί. 



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: