Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Αυτή είναι η νέα Lara Croft


Αυτή είναι η νέα Lara Croft

Η Βρετανίδα Camilla Luddington θα ενσαρκώσει την δημοφιλή ηρωίδα στο νέο Tomb Raider.


Η Camilla Luddington δήλωσε χθες ότι ο ρόλος της ηταν ο πιο συναισθηματικός και φυσικά επίπονος που έχει ενσαρκώσει ποτέ.

"Όταν πήρε τον ρόλο δεν περίμενα ότι θα έκλαιγα τόσο πολύ. Νόμιζα ότι θα υποδυόμουν μια Lara που θα σκότωνε διαρκώς. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την Lara ως μια ψυχρή δολοφόνο. Δείχνει κακιά αλλά σε αυτό το παιχνίδι θα την δείτε να παλεύει για την επιβίωση. Είναι προφανές ότι αποτελεί ίνδαλμα των video games. Αλλά ταυτόχρονα είναι και sex symbol. Παλεύει για αυτό που πιστεύει. Έχει θάρρος και πιστεύω ότι είναι sexy." είπε η Luddington και για την εμφάνισή της πρόσθεσε: "Δεν φοράει τα γνωστά σορτσάκια, κάτι που θα είναι κρίμα για τους άντρες. Μου αρέσει όμως η νέα της εμφάνιση. Αλλά ακόμα κι έτσι είναι πανέμορφη, απλά τώρα είναι πιο πολύ άνθρωπος.".

Η Camilla Luddington μας έκανε κι ένα μικρό...spoiler του πρώτου ανθρώπου που θα σκοτώσει η Lara στο παιχνίδι, μαρτυρώντας ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε να κάνει στην ταινία.

"Η Lara πρέπει να παλέψει για την ζωή της. Είναι συναρπαστικό το πως αντιδρά. Δεν σηκώνεται απλά να φύγει απ' τον πρώτο άνθρωπο που σκοτώνει".

Η 24χρονη βρετανίδα ηθοποιός Camilla Luddington, θα υποδυθεί την νεαρή Lara Croft.

Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει ενσαρκώσει στο παρελθόν τον ρόλο της Kate Middleton στο "William and Kate".

Λέγεται ότι αυτό ήταν το διαβατήριό της προς την δημοσιότητα, όμως θυμίζουμε ότι είχε ρόλο και στο Californication, ενώ ενδέχεται να συμμετάσχει και στην πέμπτη σεζόν της σειράς True blood.

Η πανέμορφη Camilla θα είναι η πρώτη ηθοποιός που θα κάνει ολοκληρωμένη motion-capture δουλειά για την Lara Croft για λογαριασμό της Crystal Dynamics. Όσο για το voice acting, την φωνή τους θα δανείσουν οι Keeley Hawes και Minnie Driver.

Ενα αμφιλεγόμενο θέμα πάντως που εχει συγκεντρώσει πολλές και διαφορετικές απόψεις είναι ο βιασμός της Lara Croft, ο οποιός είτε θα κάνει τους παίκτες πιο προστατευτικούς προς την πρωταγωνίστρια, είτε θα τους απωθήσει. Όποια κι αν είναι η προτίμησή σας πάντως, το βέβαιο είναι ότι δύσκολα θα μπορέσετε να αρνηθείτε την ομορφία της Camilla Luddington.

Το Tomb Raider θα μας παρουσιάσει την Lara Croft στα πρώτα της βήματα και θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου 2013 για PC, PS3 και Xbox 360.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: