Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

JLo: μείνε αδύνατη με γυμναστική στις 4 το πρωί



Εσύ τρέχεις το απόγευμα, κατάκοπη μετά τη δουλειά, να πας στο γυμναστήριο να γυμνάσεις την πλαδαρή σου κοιλιά, κι η Τζένιφερ Λόπεζ το γυμνάζει το απίθανο σώμα της στις 4 τα χαράματα!


Τούτο υποστηρίζει τουλάχιστον το περιοδικό Heat της Μεγάλης Βρετανίας που τονίζει πως η 42χρονη λατίνα σταρ είναι αφοσιωμένη 100% στο πρόγραμμα γυμναστικής της και τα αποτελέσματα φαίνονται!
Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, η Λόπεζ ξυπνά από τις 4 το πρωί και κάνει 90 λεπτά Πιλάτες και καρδιαγγειακή προπόνηση με χορό. Δουλεύει επάνω στο σώμα της έξι φορές την εβδομάδα και στο πλευρό της έχει πάντα την μικροσκοπική πλην θαυματουργή προπονήτρια Trace Anderson.
Παράλληλα, η Λόπεζ ακολουθεί την υψηλή σε πρωτεΐνες δίαιτα Dukan και φροντίζει κάθε γεύμα ή σνακ της να μπαίνει λίγο πριν ή ανάμεσα στο πρόγραμμα γυμναστικής της.
Πηγή του περιοδικού Heat τονίζει πως υπάρχει συγκεκριμένος άνθρωπος που έχει επωμιστεί το να φέρνει τα σνακ της Jlo σε ακριβή ώρα
Και γιατί να γυμναστείς το πρωί; Μα φυσικά για να κάψεις μέχρι και τρεις φορές περισσότερο λίπος. Έρευνα του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια φανέρωσε πως η πρωινή γυμναστική είναι τουλάχιστον 3 φορές πιο αποτελεσματική σε σχέση με την άσκηση σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή της μέρας.
Αν μάλιστα το κύριο γεύμα σου είναι το μεσημεριανό και το βράδυ καταναλώνεις ένα ελαφρύ σνακ, για να γυμναστείς το πρωί, ο οργανισμός θα πρέπει να βρει ενέργεια. Η ενέργεια αυτή έρχεται από το λίπος που είναι αποθηκευμένο στο σώμα! Το σώμα συνεχίζει να ξοδεύει περισσότερη ενέργεια για αρκετές ώρες, ακόμη κι αν η δουλειά σου είναι καθιστική!
Η Λόπεζ έχασε 9 κιλά μετά το 2008 που γέννησε τα δίδυμα Μαξ και Έμε και από τότε γυμνάζεται όσο πιο εντατικά μπορεί. Δες και το βίντεο με τις ασκήσεις για γλουτούς όπως της Jlo από την γυμνάστριά της Τρέισι Άντερσον!



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: