Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Το μυστικό της Jennifer Lopez για γραμμωμένο κορμί


Το μυστικό της Jennifer Lopez για γραμμωμένο κορμί

Έχει κορμί ζηλευτό και θανατηφόρες καμπύλες. Ο λόγος φυσικά για τη λατίνα και super sexy star, Jennifer Lopez, η οποία γνωρίζει πολύ καλά ότι το μεγαλύτερο εργαλείο της δουλειά της δεν είναι η φωνή της αλλά η εικόνα της. Γι' αυτό λοιπόν φροντίζει ιδιαιτέρως τη φυσική της κατάσταση και μάλιστα με συνέπεια που θυμίζει σπαρτιάτη στρατιώτη!

Σύμφωνα με το περιοδικό Heat της Μεγάλης Βρετανίας, η 42χρονη star, ακολουθεί ένα ιδιαιτέρως σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο περιλαμβάνει άσκηση στις... 4 το πρωί! Ναι καλά διαβάσατε... Η J.Lo σηκώνεται κάθε μέρα, ή καλύτερα νύχτα, τη συγκεκριμένη ώρα και κάνει 90 λεπτά Πιλάτες και καρδιαγγειακή προπόνηση με χορό! Παράλληλα φυσικά ακολουθεί και αυστηρή διατροφή και συγκεκριμένα την υψηλή σε πρωτείνες δίαιτα Dukan.

Σύμφωνα με ειδικούς η πρωινή γυμναστική βοηθά να κάψεις μέχρι και τρεις φορές περισσότερο λίπος! Συγκεκριμένα, έρευνες που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, έδειξαν ότι η πρωινή άσκηση είναι τουλάχιστον 3 φορές πιο αποτελεσματική σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη στιγμή της μέρας.

Αν μάλιστα το κύριο γεύμα σου είναι το μεσημεριανό και το βράδυ καταναλώνεις ένα ελαφρύ σνακ, για να γυμναστείς το πρωί, ο οργανισμός θα πρέπει να βρει ενέργεια. Η ενέργεια αυτή έρχεται από το λίπος που είναι αποθηκευμένο στο σώμα. Το σώμα συνεχίζει να ξοδεύει περισσότερη ενέργεια για αρκετές ώρες, ακόμη κι αν η δουλειά σου είναι καθιστική.
Aν τολμάτε λοιπόν, εφαρμόστε το συγκεκριμένο tip και δε θα χάσετε!

Το μυστικό της Jennifer Lopez για γραμμωμένο κορμί


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: