Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Jennifer Aniston: Έκανε κοτσιδάκια για να ευχαριστήσει τον Justin!


Jennifer Aniston: Έκανε κοτσιδάκια για να ευχαριστήσει τον Justin!

Όταν λέμε τρίχες... το εννοούμε!

Τελικά ο έρως ανάμεσα στην Jennifer Aniston και τον Justin Theroux είναι γεμάτος πάθος! Δεν εξηγείται αλλιώς τα... παράλογα πράγματα που κάνει ο ένας προκειμένου να ευχαριστήσει τον άλλο και τούμπαλιν!

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από το μέτωπο του διάσημου ζεύγους λοιπόν, το πάθος ανάμεσά τους όσο πάει και φουντώνει. Και μη φανταστείτε τίποτα νέα κόλπα στο κρεβάτι ή κάτι παρεμφερές αλλά όλα έχουν να κάνουν με... τρίχες!

Συγκεκριμένα, ο Justin πρόσφατα, εξέφρασε το θαυμασμό του για μία περαστική κοπέλα η οποία είχε στα μαλλιά της, κοτσιδάκια! Αμέσως λοιπόν η Jennifer ρώτησε την κοπέλα πού φτιάχνει τα μαλλιά της και έκανε ακριβώς το ίδιο χτένισμα προκειμένου να ευχαριστήσει τον καλό της!

Μπορεί βέβαια η συγκεκριμένη κίνηση να ενθουσίασε τον Justin δε συνέβη όμως το ίδιο και με τον επί χρόνια κομμωτή της ο οποίος κρύβεται πίσω από τα υπέροχα μαλλιά της και ο οποίος, δικαιολογημένα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του!

Η αλήθεια είναι, ότι από τότε που η Jen τα έφτιαξε με τον Justin, κάνει πράγματα που δεν έκανε στο παρελθόν και δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα της, προκειμένου να τον εντυπωσιάσει. Αλλά για να μην είμαστε και αυστηροί με τη star των Friends, έχει κάνει και ο σύντροφός της τις υποχωρήσεις του! Συγκεκριμένα, επειδή η Jennifer προτιμά τα λεία στέρνα, ο Justin έπιασε τη χαλάουα και δεν άφησε τρίχα για τρίχα στο (κάποτε ολόμαυρο) στήθος του. Όλα για την αγάπη, σου λέει.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: