Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Η Demy και η Sexy Junior League της μουσικής



Η νέα γενιά της ελληνικής μουσικής σκηνής είναι αναμφισβήτητα sexy. Το ταλέντο το συζητάμε αργότερα.


Το να περιμένεις την νέα φουρνιά γυναικών σε οποιοδήποτε τομέα, μου θυμίζει Αμερικάνικη κολλεγιακή ταινία που οι τριτοετείς κάθονται στα πεζούλια του κολλεγίου και  χαζέυουν τις πρωτοετείς γκόμενες με τις κοντές φούστες. Ε κάπως έτσι περιμένουμε κι εμείς κάθε χρόνο τα νέα μοντέλα, τις νέες τραγουδίστριες, τις νέες παρουσιάστριες.
Και η σεζόν που τελείωσε μας έδωσε πολλές ωραίες γυναίκες στην ελληνική μουσική σκηνή. Άλλες που είχαν ξεκινήσει νωρίτερα να τραγουδούν και τώρα βγήκαν στο προσκήνιο. Και άλλες που έσκασαν φέτος σαν πυροτεχνήματα από το πουθενά. Σήμερα δεν μας ενδιαφέρει καθόλου ποιες από αυτές θα βλέπουμε σε 5 χρόνια από σήμερα. Σήμερα μας ενδιαφέρει το ότι αυτές οι γυναίκες είναι εδώ και θέλουμε να τις βλέπουμε ξανά και ξανά.
1 of 14
 
Το ONEMAN, έψαξε, βρήκε και σου παρουσιάζει την Sexy Junior League της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Και για να μην παρεξηγούμεθα και μας πάνε μέσα, το Junior πάει στο League.

Demy

 








Κατ' αρχάς να παινέψουμε το σπίτι μας λέγοντας ότι ήμασταν οι πρώτοι που είχαμε κάνει αφιέρωμα στην Demy, πολύ πριν την μάθει ο πολύς ο κόσμος. Λογικό το ότι την ακούς πλέον σε ραδιόφωνα, beach bar, club και οπουδήποτε παίζει μουσική μιας και τα τραγούδια της όχι μόνο περνούν τη βάση αλλά είναι και πολύ καλοκαιρινά και ευχάριστα. Δίκαια τα βραβεία που πήρε στα MAD VMA. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το “Μόνο Μπροστά”. Αυτό εδώ.

Ilia Darlin

 









Παρουσία που ξενίζει τα συντηρητικά γούστα των Ελλήνων κριτικών αλλά σίγουρα μια τραγουδίστρια που μπορεί να αλλάξει λίγο το attitude της μουσικής βιομηχανίας. Υπέροχη στις στιλιστικές της επιλογές, η Ilia έχει κερδίσει αρκετούς φανατικούς στην Ελλάδα, ήδη από το περσινό Madwalk. Δισκογραφικά συστήνεται με το “Hit me”.

Θωμαή Απέργη

 








Την είχαμε σταμπάρει στο site της Panik Records και μας άρεσε πολύ. Εμφανισιακά. Γιατί δεν την είχαμε ακούσει ούτε για πλάκα να τραγουδάει. Έγινε όμως και αυτό και οφείλω να ομολογήσω ότι η μουσική που αντιπροσωπεύει η Θωμαή είναι κάτι που λείπει πάρα πολύ από τη χώρα μας. Ατμοσφαιρική, χαλαρωτική, καλοκαιρινή και απόλυτα ερωτική. 

Nikki Lee

 








Μόλις τον προηγούμενο μήνα ακούσαμε αυτό το όνομα. Όπως διαβάσαμε και σε σχετικά αφιερώματα ότι πρόκειται για την Νικόλ Παπαριστοδήμου που βλέπαμε (που λέει ο λόγος) στο Greek Idol πριν δύο χρόνια. Όχι ότι θυμόμαστε την Νικόλ, ούτε ότι παθαίνουμε εγκεφαλικό με το video clip, αλλά αυτή τη διάθεση να βγάλει κάτι sexy, εμείς την υποστηρίζουμε.

Athena Manoukian

 







Μόλις τελείωσε το Λύκειο η Αθηνά και ήδη έχει το “Party like a freak” που έκανε με τον Dj Kas, το οποίο ακούγεται αρκετά, αλλά και ένα ολόδικό της τραγούδι, το "I surrender". Δεν κλέβει τα βλέμματα όπως τα άλλα δύο κορίτσια της Panik αλλά η φωνή της είναι αυτή που μάλλον θα την κρατήσει για καιρό στο προσκήνιο.

Veronica

 








Έχει κυκλοφορήσει από το 2011 το album της με τίτλο Veronica αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει κερδίσει το κοινό που θα μπορούσε να έχει η μουσική της. Κομμάτια που (άποψή μου) ταιριάζουν σε ένα νεανικό, αν όχι σχολικό κοινό, με ροκ ήχο και αρκετή ένταση, αλλά με την αιώνια κατάρα ότι δύσκολα θα εμπιστευτείς Έλληνα καλλιτέχνη σε αυτά τα ακούσματα.

Ήβη Αδάμου

 










Last but not least αφήσαμε την Ήβη. Η οποία είναι εδώ και 3 χρόνια στο προσκήνιο αλλά λόγω ηλικίας και μόνο δεν μπορεί ακόμα να παίξει στην μεγάλη λίγκα. Η Ήβη φέτος προσπάθησε να κατακτήσει την Ευρώπη εκπροσωπώντας την Κύπρο στην Eurovision. Τα αποτελέσματα τα ξέρεις ήδη.  Ίσως φταίει αυτό το σώμα και το μελαχρινό μαλλί.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: