Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Φίλιππος Πλιάτσικας στον Λυκαβηττό



Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες του κοινού, ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτό το καλοκαίρι για μια σειρά συναυλιών σε Ελλάδα και Κύπρο και κάνουν μια στάση στο θέατρο του Λυκαβηττού σήμερα Τετάρτη 18 Ιουλίου.


Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, συναντιούνται επί σκηνής, σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου. Μετά την Αλεξανδρούπολη, τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 18 Ιουλίου έρχεται η σειρά της Αθήνας και το ραντεβού δίνεται στο Θέατρο του Λυκαβηττού.

Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να πει κανείς για έναν καλλιτέχνη σαν τον Φίλιππο Πλιάτσικα. Είτε με τους Πυξ Λαξ, είτε στην προσωπική του πορεία, έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, με τραγουδια για την πολιτική κατάσταση, τον έρωτα και την ελπίδα. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη από την άλλη, αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας έχοντας κάνει πλατινένιες πωλήσεις. Η φωνή της, η ερμηνεία της, οι συνεργασίες της τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά με Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες, το ήθος της και η σκηνική της παρουσία την έχουν κατατάξει πολύ ψηλά στις αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού.

Το πρόγραμμα της συναυλίας θα βασίζεται στα τρία album, «Ο Μπαμπούλας τραγουδάει μόνος τις νύχτες», «Στίλβη» και «Omnia» αλλά και στις πρόσφατες προσωπικές δισκογραφικές δουλειές του κάθε καλλιτέχνη, «Είπα στους φίλους μου» και «Προσοχή στο κενό». Όπως δήλωσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας, τα άλμπουμ αυτά θα παιχτούν αυτόνομα για να μας θυμίσουν όλες τις σημαντικές ή τις ασήμαντες μέρες που συνδέσαμε με τα λόγια και τις μουσικές τους, αλλά και να ανακαλύψουμε αν έχουν κάτι καινούργιο να μας πουν, χωρίς να παραμεληθούν τα τραγούδια της προσωπικής του πορείας και της Ελεωνόρας που είναι απαραίτητα για την σύνθεση των θεματολογικών ενοτήτων της παράστασης αυτής.

Πληροφορίες: Θέατρο Λυκαβηττού, οι πόρτες ανοίγουν στις 8 μ.μ., ώρα έναρξης στις 9.30 μ.μ., εισιτήρια 15 ευρώ.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: