Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Τρικ για όμορφα πόδια το Καλοκαίρι


Τρικ για όμορφα πόδια το Καλοκαίρι

Καλοκαίρι και με τις κοντές φούστες, τα σορτς και τα μαγιό φαίνονται συνέχεια τα πόδια σας. Σας προτείνουμε μερικές απλές συμβουλές για να βελτιώσετε την εικόνα τους και να δείχνουν σφιχτά και καλλίγραμμα...


1. Σωστή διατροφή
Εάν έχετε τάση για κυτταρίτιδα, θα πρέπει να αντισταθείτε στους εξής πειρασμούς: αλάτι, ζάχαρη, καφές και αλκοόλ. Οι ουσίες αυτές χαλαρώνουν το σώμα και συσσωρεύουν νερό στα πόδια. Να τα αντικαταστήσετε με πολύ νερό και τσάι χωρίς ζάχαρη (περ. 2 λίτρα την ημέρα) και να τρώτε πολύ ανανά – ένα νοστιμότατο φρούτο, γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση.

2. Φροντίδα για απαλή επιδερμίδα και χωρίς πριξίματα
Τα εναλλάξ ζεστά και κρύα ντους ενισχύουν την κυκλοφορία και αναζωογονούν τα πρησμένα πόδια και τις πατούσες. Η χρήση μιας σωματικής κρέμας κάθε μέρα μετά το ντους διατηρεί την επιδερμίδα απαλή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αλλά και τα γόνατα δεν πρέπει να παραμελούνται καθώς στο συγκεκριμένο σημείο, η επιδερμίδα είναι ιδιαίτερα ξηρή. Επιπλέον συμβουλή: Να εφαρμόζετε την κρέμα ξεκινώντας από τους αστραγάλους προς τα επάνω και στο τέλος, να σηκώνετε τα πόδια ψηλά.

3. Άμεση βοήθεια για κιρσούς
Αποτελεσματική κάλυψη: Το ειδικό καμουφλάζ σώματος εξαφανίζει ακαριαία τις κοκκινωπές φλεβίτσες και τις μαύρες κηλίδες. Χωρίς να αφήνετε σημάδια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καμουφλάζ καλύπτοντας την επιφάνεια με ένα σφουγγαράκι για μέικ απ (υπάρχουν διάφορες αποχρώσειςακόμη και γι αμαυρισμένα δέρματα). Εάν βρίσκεστε στο δρόμο αρκεί να χρησιμοποιήσετε ένα κονσίλερ για να καλύψετε στα γρήγορα τα σημάδια.

4. Και φυσικά εκείνο που βελτιώνει αισθητά την εμφάνιση των ποδιών είναι ή άσκησή τους στο νερό. Άν έχετε πισίνα κάπου κοντά στο σπίτι σας ή είστε στη θάλασσα φροντίσετε να κολυμπάτε έστω και 20΄λεπτά καθημερινά. Να κινείτε εντατικά πάνω κάτω τα πόδια σας σαν ψαλίδι, να κάνετε ανοίγματα μπροστά και στο πλαΪ. Θα διαπιστώσετε σε ένα μήνα ότι θα έχει αλλάξει η όψη τους.

5. Επίσης το ελαφρύ μαύρισμα δείχνει τα πόδια πιο αδύνατα και "μειώνει" την εικόνα της κυτταρίτιδας


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: