Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ο Σταφυλίδης του ΠΑΟΚ στη Μπάγιερ Λεβερκούζεν


Αγόρασε Σταφυλίδη η Λεβερκούζεν!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ύψους 1.5 εκ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Κώστα Σταφυλίδη, κορυφαίο παίκτη του Euro 2012 U-19. Η γερμανική ομάδα κάλυψε την ρήτρα των 1,5εκατ. ευρώ και αποκτά τον 18χρόνο ποδοσφαιριστή που ήδη ταξιδεύει στην Γερμανία!


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πρόταση προς τον Σταφυλίδη ήταν άκρως δελεαστική αφού έφτασε στα 2,2εκατ. ευρώ για πέντε χρόνια, κάτι που σήμαινε πως ήταν πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να κρατήσει τον παίκτη.

Μάλιστα οι «ασπιρίνες» προσφέρουν στον ΠΑΟΚ και ποσοστό μεταπώλησης 10%, ενώ είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον Σταφυλίδη να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ ως δανεικός για τη νέα σεζόν.

Το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού ο Σταφυλίδης έχει ενημερωθεί και αναμένεται να μεταβεί σήμερα στη Γερμανία για τις επαφές με τη διοίκηση της Μπάγερν.

Ηδη ο παίκτης του ΠΑΟΚ έχει αναχωρήσει οδικώς από την Ολλανδία και συνοδευόμενος από τους γονείς του πηγαίνει στο Λεβερκούζεν για να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Ζήσης Βρύζας ενημέρωσε για την παραχώρηση του Κώστα Σταφυλίδη τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος πιθανώς τις επόμενες ημέρες να γίνει το απόλυτο αφεντικό στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: