Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Απόστολος Γκλέτσος: Εμφάνιση - έκπληξη στην μικρή οθόνη


Απόστολος Γκλέτσος: Εμφάνιση - έκπληξη στην μικρή οθόνη

Ο δήμαρχος Στυλίδας, ο πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης, Απόστολος Γκλέτσος κάνει come- back στο γυαλί. Σύμφωνα με με αποκλειστικές πληροφορίες, ο ηθοποιός θα κάνει εμφάνιση...


Μετά από μεγάλη απουσία από τα τηλεοπτικά-και όχι μόνο-πράγματα, γυρνάει στο γυαλί για ένα σπέσιαλ γκεστ στο «Αμάρτημα της μητρός μου». Σύμφωνα το tv Zapping ο Απόστολος ενέδωσε στις πιέσεις του Αλέξανδρου Ρήγα.

Έτσι θα αφήσει για λίγο την καρέκλα του δημάρχου για να εμφανιστεί σε ρόλο έκπληξη στο δεύτερο μέρος της σειράς "Το αμάρτημα της μητρός μου"

Μέσα στις επόμενες μέρες λοιπόν ο Γκλέτσος θα γίνει … προπονητής ομάδας- διόλου τυχαία της ποδοσφαιρικής ομάδας Στυλίδας στην οποία παίζει ο Χάρης, ο σκληρός σωματοφύλακας του Στέφανου Μεγαπάνου.

Ο ρόλος τον θέλει να δέχεται στενή πολιορκία από την Τζένη,την κόρη του Μεγαπάνου,που προσπαθεί να τον πείσει να στηρίξει πιο πολύ τον εραστή της. Δηλάδή η σεξι Νατάσα Καλογρίδη θα τον έχει σε στενό "μαρκάρισμα", μαζί τους κι ο Χάρης, κατά κόσμον Νίκος Πολυδερόπουλος. Για να δούμε τι θα δούμε!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: