Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Κυτταρίτιδα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!



Η κυτταρίτιδα είναι η εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό. Εμφανίζεται στους μηρούς, τους γλουτούς, στο στομάχι και στην κοιλιά και οφείλεται στην κακή αιμάτωση και τη διόγκωση των λιποκυψελών στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος.


Σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχουν πέντε τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτή. Αρχικά βάζετε αντηλιακό καθώς η έκθεση στον ήλιο, εκτός από πρόωρη γήρανση, δημιουργεί και κυτταρίτιδα. Οι ακτίνες UV καταστρέφουν το κολλαγόνο, τον ιστό της επιδερμίδας που τη λεπταίνει και τη λειαίνει.

Επίσης χάστε βάρος, γιατί αν έχετε περιττά κιλά, η μείωση του βάρους σας θα βοηθήσει στη μείωση της κυτταρίτιδας.

Ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή με πολλά φρούτα, λαχανικά και ψάρι, μειώστε το αλάτι και πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού για να αποτρέψετε την κατακράτηση υγρών. Η γυμναστική σας βοηθάει εξίσου, η τόνωση του μυϊκού ιστού θα κάνει τους γλουτούς και τους μηρούς σας να φαίνονται πιο λείοι και αδύνατοι. Ασκηθείτε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Δύο μήνες είναι αρκετοί για να δείτε βελτίωση στο σώμα σας.

Κάντε μασάζ με αιθέρια έλαια το ήπιο μασάζ με αιθέρια έλαια, όταν γίνεται συστηματικά, δηλαδή δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, συμβάλλει τόσο στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας όσο και στην πρόληψή της. Ιδιαίτερα το λεμφικό μασάζ ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, χάρη στην οποία διασπάται ο λιπωδης ιστός και διευκολύνει την αποβολή των τοξινών.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: