Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Πώς να καταλάβετε ότι σας λένε ψέματα


Πώς να καταλάβετε ότι σας λένε ψέματα

Για να πιάνετε στα πράσα τους σύγχρονους Πινόκιο!

Όλοι μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με ψέματα και μάλιστα καθημερινά. Κάποιες φορές τα λέμε εμείς και κάποιες άλλες τα ακούμε. Αν φυσικά το ψέμα του άλλου είναι κάτι το οποίο δε σας απασχολεί και ιδιλαιτερα, τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσετε να διαβάζετε το άρθρο. Αν όμως σας έχουν γεννηθεί αμφιβολίες και θέλετε πάση θυσία να καταλάβετε αν ο συνομιλητής σας ψεύδεται, δεν έχετε παρά να επικεντρωθείτε στα παρακάτω σημάδια.

Ιδρώτας: Ο ιδρώτας κρύβει άγχος και το άγχος συνήθως ψέμα. Αν λοιπόν παρατηρήσετε σταγονίδια στο πρόσωπο του συνομιλητή σας, έχετε κάθε δικαίωμα να είστε καχύποπτοι!

Συσπάσεις προσώπου: Οι μικροεκφράσεις του προσώπου όπως το σμίξιμο των φρυδιών ή ο σχηματισμός ρυτίδων στο μέτωπο δηλώνουν ανειλικρινή λόγια.

Μάτια: Η παλιά πεποίθηση ότι ο ψεύτης δεν κοιτάει ποτέ στα μάτια, πλέον δεν ισχύει κι αυτό γιατί όλοι τους είναι ενήμεροι με αποτέλεσμα όσοι λένε ψέματα να κοιτούν επίτηδες κατάματα. Αυτό που μπορείτε να παρατηρήσετε είναι οι κόρες των ματιών. Αν καθώς σας μιλούν στρέφονται προς τα αριστερά τότε έχετε πρόβλημα. Αν στρέφονται προς τα δεξιά τότε είστε ασφαλείς και απέναντί σας έχετε έναν ειλικρινή συνομιλητή.

Προσοχή στα στοιχεία: Όταν κάποιος λέει ψέματα, έχει την τάση να αλλάζει τον τόνο της φωνής του, οπότε αν παρατηρήσετε κάτι τέτοιο να είστε δύσπιστοι. Επίσης, συνήθως αποφεύγουν τις συντομεύσεις ενώ δεν απαντούν ευθέως στις ερωτήσεις σας κάνοντας διάφορες υπεκφυγές.
Xέρια ψηλά: Ο ψεύτης συνηθίζει να στρέφει τα χέρια του προς τον εαυτό του και όχι προς τα εσάς. Συνήθως πιάνει το αυτί του ή το λαιμό του αλλά το χερι του αποκλείεται να το τείνει προς το μέρος σας.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

1 σχόλιο: