Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Σκόρπισε το θάνατο στην πρεμιέρα του "Μπάτμαν"



Τον τρόμο και τον θάνατο σε 12 ανθρώπους σκόρπισε 24χρονος, ο οποίος φορώντας μάσκα άνοιξε πυρ σε κινηματογράφο στο Ντένβερ, στις ΗΠΑ, στη διάρκεια προβολής της νέας ταινίας του Μπάτμαν, "Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή". Από το περιστατικό υπάρχουν 50 τραυματίες.


Η αστυνομία συνέλαβε τον 24χρονο, Τζέιμς Χολμς, σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Στην κατοχή βρέθηκαν ένα οπλοπολυβόλο, ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι.

Το δίκτυο NBC μετέδωσε ότι έχει εκκενωθεί η πολυκατοικία όπου διέμενε ο 24χρονος ύποπτος, καθώς είπε στους αστυνομικούς ότι υπάρχουν εκρηκτικά στο διαμέρισμά του.

Όπως μετέδωσε ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός KOA επικαλούμενος αυτόπτες μάρτυρες, ένας άνδρας που φορούσε αντιασφυξιογόνο μάσκα άνοιξε πυρ στη διάρκεια προβολής της ταινίας σε αίθουσα εμπορικού κέντρου στο προάστιο Ορόρα και στη συνέχεια πέταξε κάτι το οποίο ήταν πιθανόν δακρυγόνο.

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο τοπικό κανάλι που συνεργάζεται με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, μετέδωσε ότι οι δράστες ήταν δύο και ότι ο ένας συνελήφθη από την αστυνομία.

Πλάνα που μετέδωσε το CNN έδειχναν δεκάδες αστυνομικούς συγκεντρωμένους στον τόπο της επίθεσης.

Ο ραδιοσταθμός KOA μετέδωσε ότι οι αρχές εκκενώνουν την περιοχή και ελέγχουν αν υπάρχει μέσα στην αίθουσα εκρηκτικός μηχανισμός.

Το CNN επικαλέστηκε αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος είπε ότι είδε "έναν άνδρα να ανεβαίνει αργά τις σκάλες και να ανοίγει πυρ αδιακρίτως".

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα τοπικά νοσοκομεία ενημερώθηκαν για ένα "περιστατικό με πολλές απώλειες".






Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: