Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Λόπεζ: Εντάξει, δεν είμαι και πυρηνικός φυσικός!


Λόπεζ: Εντάξει, δεν είμαι και πυρηνικός φυσικός!

Η πολυτάλαντη σούπερσταρ που αυτό τον καιρό περιοδεύει ομολόγησε ότι έχει πάντα πολύ αγωνία πριν βγει στη σκηνή.


Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) πρέπει να υπενθυμίζει στον εαυτό της ότι δεν θεραπεύει τον καρκινο, κάθε φορά που αγχώνεται για την ερμηνεία της. Η πολυτάλαντη σούπερσταρ που αυτό τον καιρό περιοδεύει ομολόγησε ότι έχει πάντα πολύ αγωνία πριν βγει στη σκηνή.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight είπε ότι παρόλο που το έχει κάνει εκατοντάδες φορές, αυτή είναι η πρώτη φορά που αγχώνεται τόσο λόγω των μεγεθών των σταδίων στα οποία θα εμφανιστεί, των οποίων η χωρητικότητα είναι τόσο μεγάλη όσο ποτέ άλλοτε ξανά στην καριέρα της.

“Εκείνη η πρώτη νύχτα στον Παναμά ήταν πολύ ψυχοφθόρα” είπε για τη συναυλία στη Νότια Αμερική. Αλλά όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, θυμίζει στον εαυτό της τι ακριβώς κάνει, για να μπορέσει να μείνει ψύχραιμη. “Εντάξει δεν είναι πυρηνική φυσική” λέει στον εαυτό της για να επαναφέρει τους παλμούς της καρδιάς της. “Ούτε θεραπεύω τον καρκίνο. Απλώς διασκεδάζω τον κόσμο. Στο τέλος της μέρας, αυτοί οι άνθρωποι είναι εδώ για να περάσουν καλά. Αν είμαι εγώ καλά, είναι κι αυτοί και τότε έχουμε μια επιτυχημένη βραδυά!”


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: