Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Πως να είστε πιο ευτυχισμένοι στην ζωή



Παρακάτω είναι 10 τρόποι για να ζήσετε μια πιό ευτυχισμένη ζωή. Μια ζωή που σας αξίζει να έχετε γιατί ο χρόνος κυλάει και δεν ξαναγυρίζει.


Αποδεχτείτε τον εαυτό σας. Χωρίς αυτο-αποδοχή θα περιορίσετε και θα μπλοκάρετε το πόσο ευτυχία, ευημερία, αγάπη και επιτυχία θα έχετε στην ζωή σας. Το θαύμα της αυτοαποδοχής είναι στο ότι αν δεχτείτε ότι η ευτυχία υπάρχει ήδη μέσα σας τότε θα μπορέσετε να βιώνετε και περισσότερη ευτυχία και γύρω σας.

Ακολουθήστε την ευτυχία σας. Υπάρχει διαφορά ψάχνοντας την ευτυχία και ακολουθώντας την ευτυχία σας. Ακολουθώντας την ευτυχία σας σημαίνει να ακούτε τις επιθυμίες της καρδιάς σας, να ακούτε τι σας εμπνέει πραγματικά, και να αναγνωρίζετε τον σκοπό της ψυχης σας. Μια καλή αρχή σε αυτό είναι να κάνετε την ερώτηση στο εαυτό σας "Πότε είμαι πιο ευτυχισμένος/η;"
Διαλέξτε την Ευτυχία. Ανακαλύψτε στο μυαλό σας το μέρος εκείνο που έχετε ήδη αποφασίσει πόσο καλά θα είσαστε σήμερα, πόσο καλή θα είναι αυτή η χρονιά και ή ζωή σας. Είστε ικανοποιημένοι με την απόφασή σας αυτή; Ορίστε μία θετική πρόθεση από σήμερα, από τώρα και αποφασίστε σήμερα να περάσετε καλά, καλύτερα από ότι είχατε φανταστεί πριν.

Ελεύθερη ευτυχία. Πολλές φορές δεν συγκεντρωνόμαστε στην ευτυχία μας γιατί αυτό δεν κοστίζει και τίποτα. Αν νομίζετε τα λεφτά θα σας αγοράσουν ευτυχία θα ψωνίζετε όλη την ζωή σας και ποτέ δεν θα είστε ικανοποιημένοι. Για να ευχαριστηθείτε την ελευθερη ευτυχία σας κάνετε μία λίστα με πράγματα που σας ευχαριστούν στην ζωή και σας κάνουν ευτυχισμένους και δεν σας κοστίζει τίποτα για να τα απολαμβάνετε, όπως το γέλιο, η φιλία, ο διαλογισμός, ο φρέσκος αέρας, βόλτες στην εξοχή, διαλογισμός, η καλοσύνη, η προσφορά, τα αστέρια το βράδυ.

Αγαπήστε κάποιον. Για να είστε χαρούμενοι αυτό που πρέπει να κάνετε έιναι να είστε το πιο αγαπητό πρόσωπο που θα μπορούσατε να είστε. Οι ανθρώποι που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, την καλύτερη ενέργειά τους, και προσοχή τους στις πιο σημαντικές για αυτούς σχέσεις γύρω τους βιώνουν και την μεγαλύτερη ευτυχία. Σταματήστε να είστε απασχολημένοι και σκεφτήτε με ποιόν θα θέλατε να περνάτε πιο πολύ χρόνο μαζί, με ποιόν θα θέλατε να έχετε πιο ευτυχισμένες στιγμές μαζί, και να κάνετε πράγματα μαζί και κάντε το.

Συγχωρήστε τώρα. Μερικές φορές για να είμαστε ευτυχισμένοι τωρα πρέπει να εγκαταλήψουμε τις προσδοκίες μας για μια πιο ευτυχισμένη ζωή στο παρελθόν. Η ευτυχισμένη ωή έρχεται αν εγκαταλείψουμε αυτήν την προσκόλληση στο παρελθόν σε ανθρώπους που μας πλήγωσαν, ή καταστάσεις δυσάρεστες προς εμάς και συγχωρέσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Η ευτυχία είναι ένα δώρο που κάνετε στον εαυτό σας γιατί σας απελευθερώνει.

Ευγνωμοσύνη. Επαναλάβετε φωναχτά 3 πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες στην ζωή σας όσο συχνά γίνεται. Η ευγνωμοσύνη είναι ο πιο σύντομος δρόμος στην ευτυχία. Οσο περισσότερο ευγνώμον είστε τόσο περισσότερο ευτυχισμένος θα αισθάνεστε.

Αποφύγετε τις θυσίες. Πολλοι άνθρωποι ταυτίζονται σαν μάρτυρες, θεωρούν ότι πρέπει να θυσιαστούν και να θυσιάσουν και την ευτυχία τους για να απολαύσουν τα καλά πράγματα στην ζωή. Οταν παίζεται τον μάρτυρα εσείς χάνετε και το ίδιο χάνουν και οι άνθρωποι γύρω σας. Να είστε καλοί στον εαυτό σας. Η ζωή είναι καλύτερη εάν εσείς της συμπεριφέρεστε καλύτερα.

Να είστε παρών. Ζωντας στο μέλλον και στο παρελθόν είναι από τους πιο κύριους παράγοντες της δυστυχίας. Στα αγγλικά το παρόν (present) έχει 3 ξεκάθαρες έννοιες. Σημαίνει εδώ,τώρα και δώρο. Οσο πιο παρών είστε στην κάθε στιγμή τόσο περισσότερο ευτυχισμένοι θα είστε. Η ευτυχία βρίσκεται εκεί που είστε.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: