Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Εσείς, πόσες φορές την ημέρα, σκέφτεστε το βάρος σας;


Εσείς, πόσες φορές την ημέρα, σκέφτεστε το βάρος σας;

Επτά στις δέκα γυναίκες αγχώνονται τόσο πολύ με την εξωτερική τους εμφάνιση, που ανησυχούν για το βάρος τους τρεις φορές τη μέρα! Το 80% των Βρετανίδων μάλιστα δηλώνει απογοητευμένο από το σώμα του.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η αλυσίδα ξενοδοχείων Travelodge, όπως αναφέρει η Daily Mail, τα πόδια της Cameron Diaz, τα οπίσθια της Kim Kardashian, η επίπεδη κοιλιά της Gisele Bundchen και το μπούστο της Jessica Simpson θεωρούνται τα «ιδανικά».



Η επιθυμία να μοιάσουν στις διάσημες σταρ έχει σοβαρή επίδραση στην ψυχολογία τους. 
Βέβαια και οι άντρες δεν πάνε πίσω. Το 61% αυτών σκέφτεται το βάρος του τρεις φορές την ημέρα, ενώ πολλοί ονειρεύονται τα πόδια του David Beckham, τα οπίσθια του Channing Tatum και τους κοιλιακούς του Mark Wahlberg και του Matthew McConaughey..



Η πλαδαρή κοιλιά είναι το πρώτο που ανησυχεί και τα δύο φύλα με τα τρία τέταρτα να παραδέχονται ότι έχουν μερικά έξτρα κιλάκια που τους ενοχλούν.

Δεύτερα στη σειρά «ανησυχίας» για τις γυναίκες έρχονται τα πόδια και ακολουθούν τα οπίσθια και τα χέρια.

Οκτώ στις δέκα δήλωσαν ότι η ζωή τους θα βελτιωνόταν σημαντικά αν ένιωθαν ευτυχισμένες με το σώμα τους, με πάνω από το ένα τρίτο να πιστεύει ότι θα είχε καλύτερη σεξουαλική ζωή.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: