Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Σεξ και γυναικεία χείλη



Μια νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, έρχεται να «αποκαλύψει» ότι η σεξουαλικότητα των γυναικών, αλλά και το είδος του οργασμού που έχουν, φαίνεται από το πάνω χείλος του στόματος τους.

Ο Στιούαρτ Μπρόντυ, ψυχολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Δυτικής Σκωτίας δημοσίευσε ένα κείμενο την περασμένη εβδομάδα στην Journal of Sexual Medicine που ισχυρίζεται έπειτα από έρευνα ότι ο κολπικός οργασμός σε μια γυναίκα συνδέεται άμεσα με ένα σημείο του άνω στοματικού χείλους.
Γυναίκες με επίπεδο πάνω χείλος, δεν απολαμβάνουν το σεξ, ενώ για να έρθουν σε οργασμό ο παρτενέρ τους πρέπει να προσπαθήσει πολύ. Αντίθετα γυναίκες με σαρκώδες πάνω χείλος, λατρεύουν το σεξ, και τα δίνουν όλα.
Η έρευνα των Σκωτσέζων, λοιπόν, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες με έντονο και ευδιάκριτο το σημείο στο κέντρο του άνω χείλους, έχουν 12 φορές περισσότερες πιθανότητες να έρθουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Το σημείο αυτό δεν σχετίστηκε με καμία άλλη σεξουαλική λειτουργία ή συμπεριφορά. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι αναπτυξιακά στάδια κατά την εμβρυϊκή φάση συνδέουν τα χαρακτηριστικά των χειλιών με την ικανότητα κολπικού οργασμού.
Για να καταλήξουν σ’ αυτό το συμπέρασμα, οι επιστήμονες εξέτασαν 258 γυναίκες ηλικίας από 18 μέχρι 35 ετών. Τους ζήτησαν να περιγράψουν τα χείλη και τις ερωτικές τους συνήθειες. Το 95% των γυναικών από αυτές που είχαν πιο έντονη γραμμή στο πάνω χείλος, δήλωσαν πως η σεξουαλική επαφή καταλήγει σε οργασμό.
Πάντως, όπως δήλωσε η ψυχολόγος Paula Hall, η έρευνα αυτή δεν πρέπει να μειώσει την αυτοπεποίθηση των γυναικών που δεν έχουν την έντονη γραμμή στα χείλη τους.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: