Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ποιά διαθέτει το ωραιιότερο κορμί με μπικίνι;


Brooklyn Decker

Η μία είναι πιο όμορφη από τις άλλες! Κι αν πρόκειται να τις συναντήσει κανείς στην παραλία είναι σίγουρο ότι θα μείνει με το στόμα ανοιχτό γιατί τα κορίτσια διαθέτουν κορμί "θανατηφόρο", εξάλλου αυτή είναι και η δουλειά τους. Θαυμάστε τις!


Οι κυρίες είναι οι επαγγελματίες της πασαρέλας, τα supermodels που οι φωτογραφίσεις τους στα editorial μόδας των περιοδικών όλου του κόσμου, αλλά και η "κάθοδός" τους στις απανταχού πασαρέλες προκαλούν βλέμματα θαυμασμού.

Η Kate Upton γυμνάστηκε σκληρά για να πάρει τον τίτλο της βασίλισσας του Καλοκαιριού, με τη πρωτιά της αδιαμφισβήτητη καθώς φιγουράρει στο εξώφυλλο του ετήσιου Sports Illustrated, όπου φιλοξενούνται τα καλύτερα σώματα με μαγιό. Δίπλα της, αγωνίζεται ισότιμα στο εξώφυλλο του SI η Brooklyn Decker, να μην αναφερθούμε και στις mega-hot μοντέλα- μαμάδες Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima και Doutzen Kroes.

Ας βάλουμε και τη Gisele Bundchen στο παιχνίδι, για την οποία εκτός από θαυμασμό νοιώθουμε και συμπάθεια καθώς ο σύζυγός της, Tom Brady, έχασε φέτος το Super Bowl.

Το θρυλικό supermodel Naomi Campbell, o άγγελος της Victoria’s Secret Irina Shayk και η σούπε σέξι Ιταλίδα Claudia Romani, δεν θα μπορούσαν επίσης να λείπουν από πανθεον των ωραιότερων γυναικών του πλανήτη, φορώνταςμόνο ένα ...μπικίνι.

Miranda Kerr

Adriana Lima

Ποιά διαθέτει το ωραιιότερο κορμί με μπικίνι;

Brooklyn Decker

Alessandra Ambrosio

Doutzen Kroes

Gisele Bundchen

Irina Shayk

Ποιά διαθέτει το ωραιιότερο κορμί με μπικίνι;


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: