Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Ραγάδες: Υπάρχει τρόπος να τις καταπολεμήσεις


Ραγάδες: Υπάρχει τρόπος να τις καταπολεμήσεις

Πολλοί είναι οι τρόποι σύμφωνα με τους ειδικούς για να καταπολεμήσεις τις ραγάδες.
Αρχικά πες ναι στο νερό, καθώς το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς, σου παρέχεται δωρεάν από τη φύση και για το λόγο αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς! Βάλε τουλάχιστον ένα λίτρο νερό στο ημερήσιο πρόγραμμα σου και δες την ελαστικότητα του δέρματος σου να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα.

Θυμήσου την απολέπιση, τουλάχιστον κάθε 15 ημέρες! Έτσι θα απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος σου και τα νέα κύτταρα σου θα μπορούν να αναπτυχθούν και καλωσόρισε το νέο, ελαστικό σου δέρμα! Επίλεξε κρέμα σώματος ή λάδι σώματος από καρύδα και κάνε καθημερινά μασάζ στις περιοχές με ραγάδες. Η καρύδα ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και βοηθά στην ανάπλαση των κυττάρων. Ακόμη φρόντισε η διατροφή σου να είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, που θα βρεις στα αμύγδαλα και το σπανάκι ή ακόμη καλύτερα προτίμησε ενυδατική κρέμα πλούσια σε βιταμίνη Ε και άπλωσε την απευθείας στις προβληματικές περιοχές.

Γενικά, προσπάθησε να διατηρείς ένα σταθερό βάρος αποφεύγοντας έτσι τις αυξομειώσεις βάρους που δημιουργούν τις ραγάδες και αν ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα θα δεις την υφή του δέρματος σου να αλλάζει προς το καλύτερο και τις ραγάδες να υποχωρούν μια για πάντα!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: