Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Γιόγκα πάρτι



Οργάνωσε και γίνε ο οικοδεσπότης σε ένα γιόγκα πάρτι…. Είναι πολύ απλό και εύκολο και ίσως είναι ο μοναδικός τρόπος πραγματικής αναπνοής και ενέργειας στην επόμενη συγκέντρωση φίλων.

(Ένα κομμάτι αναζωογονητικής και ενεργειακής γιόγκα, μία πινελιά οραματισμού και υπέροχο οργανικό φαγητό είναι η τέλεια συνταγή που θα πείσει και τους πλέον διστακτικούς και αναποφάσιστους)

ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ: Στείλτε προσκλήσεις. Συμπεριλάβετε το θέμα της πρακτικής, για παράδειγμα «Το Άνοιγμα του Άναχατ Τσάκρα - της Καρδιάς» ή ένα μήνυμα έμπνευσης για να φέρετε τους καλεσμένους σας σε διάθεση προσμονής. Θυμίστε τους να ντυθούν ελαφριά με άνετα ρούχα ή ακόμα καλύτερα με τα ρούχα της πρακτικής τους και πείτε τους να φέρουν το στρωματάκι τους αν εσείς δεν μπορείτε να τους προμηθεύσετε ένα. Για μία ασφαλή πρακτική φέρτε έναν ειδικό δάσκαλο ίσως από το γιόγκα στούντιο της περιοχής σας ή αν πραγματικά θέλετε να είστε εσείς και ο οικοδεσπότης αλλά και ο γιόγκι της βραδιάς οργανώστε μία απλή ακολουθία ασανών και αναπνοών. Για το τέλος ετοιμάστε τη χαλάρωση τους με έναν απλό οραματισμό ή με την απαγγελία θετικών δηλώσεων.

Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ: Η συγκέντρωση πρέπει να λάβει χώρο σε ένα ζεστό ή δροσερό (ανάλογα την εποχή) άνετο δωμάτιο. Απομακρύνετε έπιπλα που ενοχλούν, ανάψτε κεριά, αρωματικά στικ, βάλτε μουσική ηρεμίας και αυτοσυγκέντρωσης που θα δίνει τον τόνο και την έμπνευση στην κίνηση και κάντε την ατμόσφαιρα μία μικρή ανάσα εσωτερικής ματιάς…. Κλείστε το τηλέφωνο και ζητήστε από τους φίλους σας να κάνουν το ίδιο. Είναι βασικό να έχουμε πραγματικά την πρόθεση της αποκοπείς από το εξωτερικό περιβάλλον – έστω για λίγο. Στο τέλος της πρακτικής δώστε μικρά κεράκια σαν δώρο!

ΥΓΙΕΙΝΑ ΣΝΑΚ: Με την ολοκλήρωση της πρακτικής, οι καλεσμένοι σας θα αισθάνονται αναζωογονημένοι αλλά και πεινασμένοι! Φτιάξτε μικρά ορεκτικά χρησιμοποιώντας βιολογικής καλλιέργειας υλικά, φρέσκα φρούτα, χυμούς, άφθονο μεταλλικό νερό, οργανικούς ξηρούς καρπούς και τσάι (ζεστό ή κρύο). Συζητήστε την εμπειρία σας και χαρείτε την ενέργεια, την αρμονία και την ζεστασιά των φίλων σας.

Η υπέροχη βραδιά σας έφτασε στο τέλος της!!!!

Ελάτε να κάνουμε τα γιόγκα πάρτι «μόδα». Για να αλλάξουμε πραγματικά την καθημερινότητά μας. Να έρθουμε πιο κοντά με τους φίλους μας και να φτιάξουμε μικρές ανάσες ενέργειας και εσωτερικής δροσιάς.

Καλή Διασκέδαση


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: