Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Η Τζέσικα Μπίελ χύνει δηλητήριο



Ο Χιου Τζάκμαν έχει εδώ και αρκετό καιρό συνδέσει το όνομά του με τη συνέχεια του «Wolverine», του ήρωα που υποδύθηκε και στην πρώτη spin-off ταινία των X-Men, αλλά πέρασαν πάνω από τρία χρόνια μέχρι να μάθουμε ποια ονόματα θα τον πλαισιώνουν.


Ο Τζέιμς Μάνγκολντ (Το Τελευταίο Τρένο για τη Γιούμα) επέλεξε κυρίως Ιάπωνες πρωταγωνιστές, αφού η περιπέτεια του μεταλλαγμένου της Marvel θα εκτυλιχθεί αυτήν τη φορά στην Ιαπωνία, βάσει του αντίστοιχου εικονογραφημένου των Κρις Κλέαρμοντ και Φρανκ Μίλερ. Σε ρόλο κλειδί προστίθεται τώρα στο καστ η Τζέσικα Μπίελ: συζητεί να υποδυθεί την «Οχιά», μέλος του πανίσχυρου τρομοκρατικού οργανισμού HYDRA. Στο κόμικ εκβιάζει τον Γούλβεριν προκειμένου να την παντρευτεί, αλλά ο πραγματικός της σκοπός είναι να έχει τον απόλυτο έλεγχο της αυτοκρατορίας του εγκλήματος στο Μάντριπουρ. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια στοιχεία στο χαρακτήρα που προδίδουν ότι τα συναισθήματά της για τον ήρωα είναι ως ένα βαθμό αυθεντικά.

Χιρογιούκι Σανάντα, Χαλ Γιαμανούτσι, Ρίλα Φουκουσίμα, Τάο Οκαμότο και Γουίλ Γιουν Λι είναι τα ονόματα των Ιαπώνων συμπρωταγωνιστών με τους δυο τελευταίους στους ρόλους της Μαρίκο (που θα έχει ένα ειδύλλιο με τον Γούλβεριν) και του Σίλβερ Σαμουράι αντίστοιχα.

Η Μπίελ έχει φέτος μια παραγωγική χρονιά με επικείμενες εμφανίσεις στο ριμέικ της «Ολικής Επαναφοράς»στο πλευρό του Κόλιν Φάρελ και της Κέιτ Μπέκινσεϊλ και στη ρομαντική κομεντί «Playing the Field» με Τζέραλντ Μπάτλερ και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Το πιο ενδιαφέρον πρότζεκτ της είναι η συμμετοχή στο βιογραφικό φιλμ για τον Χίτσκοκ, με καστ αστέρων διαμετρήματος Άντονι Χόπκινς, Έλεν Μίρεν και Σκάρλετ Γιόχανσον.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: