Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Η Σίσσυ Χρηστίδου (με το πραγματικό της σώμα) στη Φούρκα της Χαλκιδικής



Είναι ή δεν είναι παχουλή η Σίσσυ Χρηστίδου; Οι παρακάτω φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Χαλκιδική έρχονται να "κλείσουν" τα κακά στόματα.


Στη Φούρκα της Χαλκιδικής συνεχίζει τις διακοπές της η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με το γιο της και τους γονείς της. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τη συνέλαβε λίγο πριν κάνει τη βουτιά της, με ένα κίτρινο - μαύρο μπικίνι.
 
Η 31χρονη παρουσιάστρια βρέθηκε στο στόχαστρο κακόβουλων σχολίων την προηγούμενη εβδομάδα, μετά τη δημοσίευση παλαιότερων φωτογραφιών της με μαγιό, ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες πάντως, αποδεικνύουν πως η Σίσσυ έχει ένα κορμί που πολλοί θα ζήλευαν, ακόμη κι αν έχει γίνει μανούλα.
Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια; Η παρουσιάστρια πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα διαφημιστική καμπάνια της L'Oreal, (έτσι για να σκάσουν οι εχθροί!).
 
Ο σύζυγός της πάντως, Θοδωρής Μαραντίνης,  τις συγκεκριμένες μέρες δεν είναι δίπλα στη Σίσσυ και τον μικρό Ραφαήλ καθώς έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα για τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο με τους Onirama.
Πηγή: Περιοδικό ΟΚ!



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: